Allview Wi8G cu Windows 10 Unboxing + Concurs: o primă privire asupra lui Windows 10 pe o platformă hardware familiară (Video)

2.995 ori
<b>Allview Wi8G cu Windows 10 Unboxing + Concurs: o primă privire asupra lui Windows 10 pe o platformă hardware familiară (Video)</b>Tableta Allview Wi8G a primit recenzia Mobilissimo.ro la &icirc;nceputul acestui an, iar pe atunci avea Windows 8.1 la bord. Acum am primit &icirc;n teste acest model cu Windows 10 la bord, aceasta fiind şi prima tabletă cu Win 10 pe care o testăm. Şi...

Tableta Allview Wi8G a primit recenzia Mobilissimo.ro la începutul acestui an, iar pe atunci avea Windows 8.1 la bord. Acum am primit în teste acest model cu Windows 10 la bord, aceasta fiind şi prima tabletă cu Win 10 pe care o testăm. Şi totul are cu atât mai multă însemnătate cu cât suntem acum pe 29 iulie, dată de lansare a lui Windows 10.

Terminalul costa acum 699 lei la eMAG.ro şi poate fi câştigat la un concurs, despre care aflaţi mai multe la finalul unboxingului. În cutie se află tableta cu ecran de 8 inch, conectivitate 3G şi GPS, dar şi un cablu USB OTG şi un cablu USB ce permite conectarea la încărcător sau PC. Tot în cutie se află şi manualul, garanţia şi o broşurică care ne reaminteşte că primim Office 365 la pachet.

Allview Wi8G cu Windows 10

Tableta are la interior un procesor Intel Atom Z3735G de 1.8 GHz, iar ecranul său de 8 inch oferă suport pentru o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli, folosind un panou IPS. Wi8G mai aduce şi 16 GB stocare, 1 GB RAM, GPS, Bluetooth şi un slot pentru SIM. În spate avem o cameră de 2 MP şi în faţă o cameră cu aceeaşi rezoluţie. Device-ul măsoară 9 mm în grosime şi include o baterie de 3800 mAh.

Allview Wi8G cu Windows 10

Cât despre Windows 10, el ne oferă acces la Cortana prin acea bară de căutare din zona inferioară a ecranului, dar şi printr-un tile dedicat. Putem alterna între Tablet Mode, pe bază de tile-uri şi un mod desktop care oferă un Meniu Start cu tile-uri incluse. Există acum şi o modalitate de multitasking ce ne permite să lucrăm cu mai multe desktopuri.

Action Center-ul din dreapta ecranului e leit cu cel de pe Windows Phone, iar folderele ne dezvăluie iconuri noi, mai plate decât pe precedentul Windows. Tastatura virtuală pare mai compactă, iar în modul Tablet lista de aplicaţii se află acum lateral. Întregul OS da senzaţia de fluiditate şi minimalism, inclusiv browserul Edge, pe care vi-l vom prezenta în recenzia finală.

Până atunci hai să vedem cum puteţi câştiga tableta. Iată regulile concursului:

  • Vizitaţi pagina de produs pe site-ul Allview
  • Like la pagina de Facebook Allview
  • Postaţi un comentariu la articolul de unboxing/review cu răspuns la întrebarea "Care sunt 3 elemente noi din Windows 10 pe care le apreciaţi faţă de Windows 8.1?"
  • Share public pe contul personal de Facebook la unboxing sau review

Cele 4 capturi de ecran sunt trimise la adresa concurs@mobilissimo.ro, cu subiect "Concurs Allview Wi8G Windows 10", plus numele vostru real, adresa şi numărul de telefon. Data tragerii la sorți va fi anunțată în cadrul recenziei text a tabletei. Multă baftă! [FORUM]

Preț actualizat Allview Wi8G:

Allview Wi8G cu Windows 10 Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×