Chuwi Vi8 Unboxing: prima tabletă dual boot testată la Mobilissimo.ro scoasă din cutie, costă sub 100 de dolari! (Video)

1.748 ori
<b>Chuwi Vi8 Unboxing: prima tabletă dual boot testată la Mobilissimo.ro scoasă din cutie, costă sub 100 de dolari! (Video)</b>Chuwi Vi8 tocmai a sosit pe masa de teste Mobilissimo.ro, aceasta fiind prima tabletă dual boot cu care luăm contact. Terminalul costa sub 100 de dolari la Gearbest.com, ba chiar preţul a ajuns recent la doar 85 de dolari, plus taxele vamale, care...

Chuwi Vi8 tocmai a sosit pe masa de teste Mobilissimo.ro, aceasta fiind prima tabletă dual boot cu care luăm contact. Terminalul costa sub 100 de dolari la Gearbest.com, ba chiar preţul a ajuns recent la doar 85 de dolari, plus taxele vamale, care ajung la aproximativ 100 de lei. Şi acum hai să vedem ce ne rezervă acest unboxing.

Cutia de carton a acestui device este una simplă, iar la interior regăsim tableta, un cablu USB, încărcătorul (care necesită un adaptor pentru România), manualele şi un cablu USB OTG. Produsul a debutat la finalul anului trecut şi a ajuns în magazine la începutul acestui an. El rulează Android 4.4 şi Windows 8.1, în regim dual boot şi face trecerea între sisteme de operare folosind un buton în taskbar-ul din Windows 8.1, respectiv un buton virtual din zona dropdown a lui KitKat.

Chuwi Vi8 Unboxing

Procesorul aflat la interiorul tabletei este un Intel Atom Z3735F quad core, tactat la 1.8 GHz, iar dotările includ un display IPS de 8 inch, cu rezoluţie de 1280 x 800 pixeli, 2 GB RAM şi 32 GB Stocare. Chuwi Vi8 aduce şi slot microSD, WiFi b/g/n, port mini HDMI, plus o baterie de 5000 mAh, care pe  hârtie asigura 5 ore de playback video.

Continutul cutiei lui Chuwi Vi8

Tableta mai include şi o cameră frontală de 0.3 MP şi una principală de 2 MP. Acest produs măsoară 8 mm în grosime, cântăreşte 350 de grame şi vine cu o carcasă din plastic destul de solidă. Revenim cu o recenzie în curând.

Chuwi Vi8 Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×