UTOK Hello 7Q LTE unboxing + prezentare; tabletă de 7 inch cu suport 4G LTE ce este oferită la concurs!

1.836 ori
<b>UTOK Hello 7Q LTE unboxing + prezentare; tabletă de 7 inch cu suport 4G LTE ce este oferită la concurs!</b>Recent, pe masa de teste Mobilissimo a ajuns și noua tabletă UTOK Hello 7Q LTE, un device de buget ce iese &icirc;n evidență prin tehnologia 4G LTE adusă la pachet. Astăzi, scoatem din cutie acest terminal interesant ce poate fi c&acirc;știgat de...

Recent, pe masa de teste Mobilissimo a ajuns și noua tabletă UTOK Hello 7Q LTE, un device de buget ce iese în evidență prin tehnologia 4G LTE adusă la pachet. Astăzi, scoatem din cutie acest terminal interesant ce poate fi câștigat de unul dintre voi chiar aici, prin intermediul unui concurs foarte simplu.

La prima vedere, tableta UTOK Hello 7Q LTE este una destul de simplă, sosind într-o carcasă uni-body din policarbonat, corp cu greutate de 280 grame și grosime de 10 mm. Acest model adoptă o textură specială pe partea din spate, ce ajută la protejarea contra zgârieturilor, dar și la un grip mai bun.

UTOK Hello 7Q LTE

În cutia tabletei regăsim un certificat de garanție, un ghid rapid, un manual destul de gros, dar și o serie de accesorii: încărcător, cablu de date, respectiv cablu USB-OTG. Aflați că achiziția acestui device ne aduce la pachet o cartelă Orange cu 2 GB trafic de date, un abonament pe o lună la Seenow, dar și o lună de acces la serviciul Zonga.

UTOK Hello 7Q LTE Review

Ca și specificații, UTOK Hello 7Q LTE ne oferă un display IPS de 7 inch cu rezoluție 1024 x 600 pixeli, un procesor quad-core MT8735M 1.0 GHz, 1 GB memorie RAM, și 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD. Avem la dispoziție suport dual-SIM, 4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.0 și o cameră foto principală de 2 megapixeli.

UTOK Hello 7Q LTE - Luminozitate ecran

Tableta ne oferă un senzor frontal VGA, Android 5.1 Lollipop ca sistem de operare pre-instalat, și o baterie de 2800 mAh. Odată cu unboxing-ul tabletei, am realizat și câteva teste interesante, cum este cazul ecranului, al difuzorului, dar și un test de temperatură. Ecranul de față oferă pixeli de tip RGB Stripes, iar luminozitatea sa este de 210 unități LUX.

UTOK Hello 7Q LTE - Putere volum

La capitolul redare audio, tableta a obținut o valoare de 80.5 dB atunci când difuzorul era îndreptat către obiectul de măsură, respectiv 78.3 dB când difuzorul era acoperit. Cât despre temperatură, aflați că după 15 minute de jucat Riptide GP2, s-a ajuns la o temperatură de 35.1 grade.

UTOK Hello 7Q LTE unboxing + prezentare; tabletă de 7 inch cu suport 4G LTE ce este oferită la concurs!

De asemenea, pe partea de baterie, Hello 7Q LTE ne-a oferit 4h 58m de playback video la rezoluție HD. Această unitate de 2.800 mAh se încarcă relativ rapid, într-un interval de o oră și 45 minute.

Ca o primă impresie, putem spune că tableta de față este una bine echilibrată din punct de vedere al raportului calitate-preț, fiind vândută în acest moment la un preț de doar 399 lei pe Utok.ro. Deși avem doar 1 GB RAM și un procesor quad-core de 1.0 GHz, tableta se descurcă de minune, experiența fiind una lipsită de lag.

UTOK Hello 7Q LTE

Cel mai mare avantaj îl constituie desigur conectivitatea 4G LTE și posibilitatea de realizare apeluri voce. Totuși, ca puncte negative avem bateria, o unitate destul de mică pentru un asemenea device de 7 inch. Ca public țintă, putem spune că taximetriștii vor fi încântați de un asemenea device cu 4G LTE și A-GPS la bord.

După cum vă informam și la începutul acestui articol, aveți șansa de a câștiga tableta UTOK Hello 7Q LTE prin intermediul unui concurs foarte simplu. Iată ce pași trebuie respectați pentru a vă înscrie în tragerea la sorți:

  1. Vizitați pagina de produs pe site-ul utok.ro
  2. Like paginii de Facebook UTOK
  3. Comentariu la articolul de unboxing cu răspunsul la întrebarea: Ce avantaje va ofera conectivitatea LTE in cazul unei tablete?
  4. Share acestui articol pe pagina personală de Facebook

Ulterior, capturile de ecran ce dovedesc realizarea acestor pași, vor fi trimise la adresa de email concurs@mobilissimo.ro cu subiectul "Concurs UTOK Hello 7Q LTE", împreună cu datele personale + număr de telefon. Extragerea câștigătorului tabletei va avea loc pe data de 6 decembrie la ora 21:00, iar numele acestuia va fi postat pe pagina noastră de Facebook.

UTOK Hello 7Q LTE unboxing + prezentare video

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×