Allview Soul X5 Pro Unboxing: primul telefon cu breton, AI şi deblocare facială 3D de la Allview este aici

2.606 ori
<b>Allview Soul X5 Pro Unboxing: primul telefon cu breton, AI şi deblocare facială 3D de la Allview este aici</b>Astăzi brașovenii de la Allview au lansat primul smartphone din portofoliu ce adoptă un procesor cu inteligență artificială, model numit Soul X5 Pro. Telefonul se află deja pe masa noastră de teste și astăzi vedeți clipul de unboxing care vă aduce

Allview Soul X5 Pro este un telefon pe care l-am însoţit de când a germinat ca idee, până când a început să prindă contur în teasere. Astăzi a debutat oficial şi deja avem un unboxing pentru el. Avem de-a face cu flagshipul Allview pe anul curent şi probabil terminalul cu cele mai multe inovaţii de la Allview de la X2 Xtreme încoace. Costă 1499 lei la precomandă şi vine la pachet cu un cabou, o boxă V-Bass.

Allview Soul X5 Pro

Noi ne-am ocupat deocamdată de unboxing şi de bifarea tuturor premierelor sale. Şi credeţi-mă, sunt destule. În primul rând vine cu procesorul MediaTek Helio P60, care inaugurează AI-ul în portofoliul Allview. Apoi vine cu breton pentru ecranul său generos şi mai soseşte şi cu scanare facială 3D pentru deblocarea ecranului. De remarcat că atunci când anunţa Allview asta era singura companie în afară de Apple care avea aşa ceva. Între timp şi Xiaomi şi-a tras deblocare facială 3D.

În cutia nou venitului se află o sumedenie de accesorii, de la încărcătorul de 5V şi 2A la căştile clasice Allview, cheiţa pentru sloturi, protecţia pentru ecran, cârpa pentru ecran, manual, garanţie şi adaptor USB Type-C to 3.5 mm. Acesta din urmă înseamnă şi că terminalul nu vine cu jack audio. Avem şi un cablu microUSB inclus din greşeală în pachetul nostru, dar fiind o unitate de test se mai întâmplă şi din astea. Varianta finală şi comercială va avea cablu USB Type-C.

Allview Soul X5 Pro

Telefonul "înghesuie" un ecran de 6.2 inch cu breton pe un corp care s-ar potrivi unui telefon cu diagonală de 5.5 inch. Are talia de 7.85 mm şi recunosc, e ceva mai greu decât majoritatea telefoanelor cu breton cu care m-am jucat în ultima vreme. Display-ul oferă o rezoluţie Full HD+, iar la interiorul smartphone-ului se află un procesor MediaTek Helio P60, 4 GB RAM şi 32 GB stocare, plus slot microSD.

Avem şi o baterie de 3000 mAh şi două sloturi SIM, din care unul este hibrid, adică puteţi pune un microSD în locul unui nano SIM. Allview Soul X5 Pro rulează Android 8.1 Oreo, într-o variantă fără multe briz briz-uri sau bloatware şi da, puteţi ascunde bretonul din setări. Visual UI 3.0 este aplicat peste și oferă gesturi swipe pentru navigare, anticipand ce va oferi Android P. În spate găsim şi o cameră duală cu senzori de 16 MP şi 5 MP şi evident şi cu funcţie Bokeh, dar şi mod Manual.

În față avem o cameră de 16 MP, cu mecanism de deblocare facială infraroşu. Am făcut un test rapid şi chiar dacă setupul durează un pic mai mult, deblocarea este destul de rapidă, în linie cu alte modele Android aş zice. Sistemul se numeşte Deep Face ID şi aşteptăm acum şi gemenii să vedem dacă îl păcălesc sau nu. În spatele nou venitului se află un scanner de amprente, iar terminalul este realizat din sticlă şi metal şi are o aderență destul de bună.

Vine şi cu un nou AVI şi posibilitatea de a fi activat prin comandă vocală de la distanţă. Pe viitor acelaşi AVI ar trebui să identifice obiecte şi obiective turistice, printr-un mecanism gen Google Lens. Acesta pare să fie cel generos telefon Allview la capitolul noutăţi din ultima vreme, dar am senzaţia că vom vedea şi un X5 Soul Pro "Plus" sau "Xtreme" la un moment dat, pentru că lasă loc şi de 6 GB RAM, baterie mai mare şi camere cu rezoluţii mai ridicate. Prețul telefonului la precomandă este de 1.499 lei și vine cu o boxă V-Bass cadou.

Allview Soul X5 Pro Unboxing:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×