iHunt Hero Unboxing: telefon cu aspect frontal arătos, multe accesorii la pachet (Video)

2.893 ori
<b>iHunt Hero Unboxing: telefon cu aspect frontal arătos, multe accesorii la pachet (Video)</b>Recent pe masa noastră de teste a sosit și smartphone-ul de buget iHunt Hero, un telefon care se prezintă tare interesant la nivel de design cu al său ecran edge to edge. Are și o cameră duală în spate, dar și un senzor dublu pentru captura

Încă de la început de an vă surprindem cu un concurs și unboxing Mobilissimo.ro. Cel mai nou telefon sosit în teste este iHunt Hero, pe care îl scoatem din cutie mai jos şi care e subiectul unui concurs, detaliat într-un articol separat. Terminalul este un midranger cu cameră duală, pe care iHunt.ro îl vinde la suma de 575 lei.

iHunt Hero, continutul cutiei

Se remarcă prin ecranul cu muchii înguste, camera duală şi generozitatea la capitolul accesorii incluse la pachet. Acest telefon dual SIM vine cu o husă din silicon, încărcător, cablu microUSB, protecţie pentru ecran, şerveţele speciale pentru display şi cheiţa pentru sloturi SIM. Are un corp din sticlă şi metal, cu panou 2.5D din sticlă în faţă şi spate, cel din spate acoperit cu o protecţie din plastic bine lipită.

iHunt Hero scos din cutie

Acest smartphone are un ecran HD de 5.2 inch cu muchii înguste şi panoul IPS LCD pare să ofere luminozitate ridicat şi culori foarte vii, la prima vedere. Asta sau ne păcăleşte acel fundal arătos. Sub ecran se află scannerul de amprente şi camera frontală, cu o abordare de design ce mă duce cu gândul la Bluboo S1. La interior se află un procesor din garda veche, unul 32 bit quad core MediaTek MT658.

Incarcatorul lui iHunt Hero

Primim şi 16 GB stocare, slot microSD şi 2 GB RAM, iar toate acestea se regăsesc într-un corp gros de 8.5 mm şi cu greutate de 184 de grame. iHunt Hero are o baterie de 3.000 mAh, care sună excelent la diagonala de 5.2 inch, iar la capitolul cameră primim una duală în spate, de 8 MP, cu bliţ dual LED şi una frontală de 5 MP, cu captură prin interpolare.

Avem şi Android 7.0 Nougat într-o variantă personalizată mai ales la camera UI şi folosim butoane virtuale, pentru a nu mai ocupa locul inutil cu butoane capacitive. Revenim cu review cât de curând, iar până atunci nu uitaţi să aruncaţi o privire peste regulile concursului.

iHunt Hero Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×