Tableta Evolio Quattro 3G are câștigător! Iată tragerea la sorți! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Evolio 526 ori
<b>Tableta Evolio Quattro 3G are câștigător! Iată tragerea la sorți! (Video)</b>Tableta Evolio Quattro 3G are în sfârșit un câștigător, după ce am realizat tragerea la sorți ieri și o puteți vedea și în clipul de mai jos. Marele câștigător se numește Gabriela Năstase și e din Topoloveni, județul Argeș. &nbsp;...

Tableta Evolio Quattro 3G are în sfârșit un câștigător, după ce am realizat tragerea la sorți ieri și o puteți vedea și în clipul de mai jos. Marele câștigător se numește Gabriela Năstase și e din Topoloveni, județul Argeș.

între timp aflați că tableta s-a ieftinit, de la 569 lei la 499, cel puțin pe site-ul evolioshop.com. Ați aflat pentru prima oară de concurs pe 21 iulie, aici in unboxing, când am descoperit că tableta vine într-o cutie colorată de mari dimensiuni. Apoi a urmat recenzia sa, această tabletă 3G cu GPS primind nota 8.4 din 10. Terminalul integrează un display de 7.85 inch, măsoară 9.65 mm în grosime și cântărește 398 de grame.

Avem la bord un procesor quad core MediaTek MT8382 de 1.3 GHz, un display cu rezoluție de 1024 x 768 pixeli, 8 GB stocare și 1 GB RAM. în plus Evolio Quattro 3G aduce și un slot microSD, o cameră frontală de 0.3 MP și una principală de 2 MP. Tableta oferă și funcție de apelare vocală telefonică, 3G, GPS, Bluetooth și WiFi, iar bateria sa este o unitate de 4000 mAh, care asigură aproape 6 ore de playback video HD.

Felicitări Gabriela și nu uitați să mai participați și alte concursuri viitoare Mobilissimo.ro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×