ASUS ZenFone Max Pro (M2) Unboxing: battery phone de 5.000 mAh, acum mai elegant și cu Android stock la bord

2.793 ori
<b>ASUS ZenFone Max Pro (M2) Unboxing: battery phone de 5.000 mAh, acum mai elegant și cu Android stock la bord</b>Când am testat ASUS ZenFone Max Pro (M1) deja era frig afară şi tocmai se lansase jocul Battlefield V. Iată că acum e tot frig şi a şi venit ASUS ZenFone Max Pro (M2) în teste. E tot un battery phone de 5000 mAh, dar mai stilat, cu ecran mai mare şi cu..

Când am testat ASUS ZenFone Max Pro (M1) deja era frig afară şi tocmai se lansase jocul Battlefield V. Iată că acum e tot frig şi a şi venit ASUS ZenFone Max Pro (M2) în teste. E tot un battery phone de 5.000 mAh, dar mai stilat, cu ecran mai mare şi cu procesor superior. Îl scoatem din cutie mai jos, dar nu înainte de a afla că el costă 1359 lei la evoMAG.ro.

Terminalul a debutat în ţara noastră în această lună, deci nu se poate mai proaspăt de atât. În cutia sa de un albastru pur se află căşti ce amintesc de cele livrate la pachet cu modelele Samsung Galaxy A, un încărcător, cablu microUSB, dopuri pentru căşti, manual, cheiţa SIM şi o husă. Aceasta este flexibilă şi transparentă.

ASUS ZenFone Max Pro (M2)

Telefonul are spatele acoperit cu plastic ce imita foarte bine sticla, ramă din aluminiu şi fața protejată cu sticlă Gorilla Glass 6. Spatele are un design "vălurit" în aşa fel încât să prindă lumina în valuri. Telefonul are dimensiuni rezonabile pentru diagonală de 6.3 inch: 8.5 mm în talie şi 175 de grame în greutate. Oferă o rezoluţie Full HD+ şi muchii înguste ale ecranului.

ASUS ZenFone Max Pro (M2), continutul cutiei

Mi se pare compact pentru diagonala sa şi aderent. La interiorul lui ASUS ZenFone Max Pro (M2) avem procesorul cu pedigree, Snapdragon 660, care şi-a dovedit valoarea deja pe Xiaomi Mi A2 şi Nokia 7 Plus. Este însoţit de 6 GB RAM şi 64 GB stocare, plus slot microSD. Am şi o veste bună şi anume că slot-ul microSD e separat de cele două slot-uri SIM, deci avem sistem triple slot.

Încărcător ASUS ZenFone Max Pro (M2)

Selling point-ul e clar bateria de 5.000 mAh, care ar trebui să asigure până la 10 ore de gaming sau 19 ore de playback video online, Netflix de exemplu. Remarc şi bretonul mai discret decât la ZenFone 5-uri parcă şi trecând la camere, avem un combo de 12 MP + 5 MP în spate, cu deschidere F/1.7 şi filmare 4K, plus o cameră selfie de 13 MP.

Deblocarea se face cu cititorul de amprente din spate, dar avem şi deblocare facială. Terminalul rulează un Android 8.1 Oreo stock şi curat, singură modificare fiind la nivel de interfaţa a camerei, care e ultra minimalistă. ASUS a rezolvat practic ce dorea lumea pe predecesor: CPU mai bun, ecran mai mare, design mai sexy. Să vedem cum stă şi cu camerele şi performanţa. Revenim cu review în curând!

ASUS ZenFone Max Pro (M2), prețuri actualizate:

ASUS ZenFone Max Pro (M2) Video unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×