Google Nexus 6P primeşte primele unboxinguri de la Marques Brownlee şi Phone Arena (Video)

1.140 ori
<b>Google Nexus 6P primeşte primele unboxinguri de la Marques Brownlee şi Phone Arena (Video)</b>​Cu c&acirc;teva săptăm&acirc;ni &icirc;n urma debutau noile telefoane Google Nexus, produse de LG şi Huawei şi dacă noi le aşteptăm &icirc;n continuare &icirc;n teste, faimosul video blogger Marques Brownlee a primit deja unul din ele la review....

​Cu câteva săptămâni în urma debutau noile telefoane Google Nexus, produse de LG şi Huawei şi dacă noi le aşteptăm în continuare în teste, faimosul video blogger Marques Brownlee a primit deja unul din ele la review. E vorba despre Nexus 6P, care e scos din cutie mai jos, atât de Marques, cât şi de Phone Arena.

Cu această ocazie vedem eleganta şi abstractă cutie a handsetului, care aminteşte de cea a unui produs HTC puţin. La interior se afla încărcătorul, manualul, un cablu USB Type A -USB Type C şi un cablu USB Type C - USB Type C, plus o cheiţă metalică pentru slotul SIM. Comparat cu Nexus 6, noul model e cam la fel de lung, dar mai subţire. Nexus 6P are un proces de setup tipic, similar cu cel din Lollipop din câte văd.

Setupul scannerului de amprente e şi el redat în video şi pare destul de rapid şi intuitiv. De remarcat că nu se afla şi căşti la pachet cu acest handset, deşi ne-am obişnuit cu acest aspect la telefoanele Nexus. Lookul mat al terminalului a făcut o impresie bună reviewerilor, iar preţul de 499 de dolari sună bine, deşi la debutul lui Nexus 6P se discută despre un preţ de 650 de euro pentru piaţa europeană.

Dacă ar fi să aleg două aspecte legat de care sunt curios în privinţa lui Nexus 6P, ele ar fi bateria şi difuzoarele frontale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×