Google Cloud lansează un nou chip de securitate pentru data center, cunoscut ca Titan

1.119 ori
<b>Google Cloud lansează un nou chip de securitate pentru data center, cunoscut ca Titan</b>Google inovează şi în zona de securitate, se pare, lansând un nou chip cu extra funcţii în această gamă de produse. Filiala Google Cloud a prezentat acest produs, care va încuraja migraţia spre soluţii cloud.

Google inovează şi în zona de securitate, se pare, lansând un nou chip cu extra funcţii în această gamă de produse. Filiala Google Cloud a prezentat acest produs, care va încuraja migraţia spre soluţii cloud.

Google Cloud a anunţat câteva soluţii noi în cadrul conferinţei Google Next organizată joi în San Francisco. A debutat un nou API cu rol de prevenire a pierderii de date pentru platformă Google Cloud. Apoi a fost anunţată disponibilitatea în masă pentru a sistemului de administrare a cheilor de criptare pentru aceeaşi platformă. Noul chip de securitate văzut mai sus va fi folosit în cadrul serverelor Google.

Google Cloud lansează un nou chip de securitate pentru data center, cunoscut ca Titan

Acesta este un chip custom numit Titan şi este la bază un microcontroller cu consum redus, creat cu gândul la securitate hardware. El oferă o identitate criptografică unui device. Un oficial Google a apărut la conferinţa purtând chipul ca un cercel, pentru a sublinia cât de mic este. Va avea şi un preţ atractiv.

Marele G speră astfel să convingă tot mai multe mari companii să aibă încredere în stocarea în cloud şi în data centerele sale.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×