iPhone 6S Plus Unboxing: iPhone 6S varianta XXL scos din cutie la Mobilissimo.ro (Video)

2.295 ori
<b>iPhone 6S Plus Unboxing: iPhone 6S varianta XXL scos din cutie la Mobilissimo.ro (Video)</b>După ce am scos din cutie modelul iPhone 6S, vine şi r&acirc;ndul lui iPhone 6S Plus, care are parte de un unboxing mai jos. Aceasta e varianta phablet a lui iPhone 6S, iar ambele modele au fost anunţate la &icirc;nceputul acestei toamne. Produsul...

După ce am scos din cutie modelul iPhone 6S, vine şi rândul lui iPhone 6S Plus, care are parte de un unboxing mai jos. Aceasta e varianta phablet a lui iPhone 6S, iar ambele modele au fost anunţate la începutul acestei toamne. Produsul costă 3.999 lei în versiunea de 16 GB la Quickmobile.ro, respectiv 4.599 lei în versiunea cu 64 GB stocare. Modelul de 128 GB costă 5.199 lei la acelaşi retailer.

iPhone 6S Plus soseşte într-o cutie albă şi înaltă, cu o fotografie a produsului imprimată pe capac. Handsetul e disponibil pe auriu, argintiu, space gray şi aur rose, iar în cutie se afla manualele, cablul Lightning USB, încărcătorul (care are nevoie de un adaptor pentru prizele de la noi), stickere Apple, cheiţa metalică şi căştile EarPods.

iPhone 6S Plus scos din cutie

Acest terminal este mai gros şi mai greu decât iPhone 6 Plus, având o grosime de 7.3 mm faţă de cea de 7.1 mm a predecesorului şi o greutate de 192 de grame, versus cea de 172 grame a lui iPhone 6 Plus. Disponibil în variante de stocare de 16, 64 sau 128 GB, acest model păstrează diagonala de 5.5 inch şi rezoluţia Full HD a modelului de anul trecut, dar aduce în plus tehnologia 3D Touch, care permite declanşarea anumitor funcţii prin exercitarea a diferite nivele de presiune pe ecran.

Continutul cutiei lui iPhone 6S Plus

La bord avem un procesor Apple A9 dual core de 1.84 GHz, 2 GB RAM, coprocesor Apple M9 şi o cameră de nouă generaţie, cu rezoluţie de 12 megapixeli, pixeli de 1.22 microni, stabilizare optică şi blitz True Tone. Camera e capabilă de captură video 4K sau Full HD la 60 FPS, dar şi slow motion. În zona frontală se află o cameră de 5 megapixeli, iar capacitatea bateriei este acum de 2750 mAh, faţă de 2915 mAh cât oferea primul phablet Apple.

Ce contine cutia lui iPhone 6S Plus

Touch ID a primit un senzor de nouă generaţie şi remarcăm şi faptul că ecranul se îmbină acum într-un mod mai uniform prin sticla curbată cu muchiile metalice ale carcasei unibody. Vom reveni cu o recenzie foarte curând, având toate datele acestui device.

Prețul actualizat al lui iPhone 6S Plus, îl găsiți pe QuickMobile.ro.

iPhone 6S Plus Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×