Motorola Moto G5 Unboxing: midranger-ul de la MWC 2017 ajunge în România şi la noi la test cu o cutie primăvăratică (Video)

1.712 ori
<b>Motorola Moto G5 Unboxing: midranger-ul de la MWC 2017 ajunge în România şi la noi la test cu o cutie primăvăratică (Video)</b>La noi la Mobilissimo.ro vin de obicei la test telefoane cu cutii destul de sobre, albe, negre, gri sau maron. De aceea ne intriga orice firicel de culoare apărut mai ales în această primăvară. Şi cum culoarea anului ar fi verde, fix pe asta a şi mers..

La noi la Mobilissimo.ro vin de obicei la test telefoane cu cutii destul de sobre, albe, negre, gri sau maron. De aceea ne intriga orice firicel de culoare apărut mai ales în această primăvară. Şi cum culoarea anului ar fi verde, fix pe asta a şi mers Motorola la ambalajul lui Moto G5. Telefonul a fost anunţat pe piaţa din România cu câteva zile în urmă şi va sosi în magazine pe 11 aprilie, iar noi îl avem la test. Îl scoatem din cutie mai jos şi aflaţi mai multe detalii!

Motorola Moto G5, continutul cutiei

Acest smartphone ne e familiar pentru că a debutat la MWC 2017 şi am realizat un hands on cu el chiar la faţa locului. Trebuie spus că va fi vândut de Telekom la 1 leu cu abonament Surf M, în versiunea cu 2 GB RAM şi 16 GB stocare şi estimez că îl veţi găsi la mai toţi retailerii pe la 200 de euro aproximativ. Disponibil pe Lunar Grey sau Fire Gold, terminalul vine în cutie cu încărcător, cablu USB (standard, nu Type-C), baterie şi manual.

Motorola Moto G5 scos din cutie

Nu are căşti sau cheiţă pentru slot-uri, care sunt accesibile înlăturând capacul spate. Acesta pare a fi metalic şi trebuie detaşat pentru a introduce şi bateria de 2.800 mAh şi 3.8V. Telefonul iese în evidenţă faţa de Moto G4 prin faptul că are un scanner de amprente în fată sub ecran, funcţie pe care o avea doar varianta G4 Plus anul trecut.

Acest smartphone măsoară 9.5 mm în grosime şi cântăreşte 145 de grame, iar dotările sale includ un ecran Full HD de 5 inch, procesor Snapdragon 430, 2 sau 3 GB RAM şi 16 sau 32 GB stocare. Primim şi slot microSD, Android Nougat că OS şi o cameră de 13 MP în spate, plus una de 5 MP în faţă. Acesta e un terminal dual SIM, cu suport pentru încărcare rapidă, lucru indicat şi de încărcătorul de mari dimensiuni.

Rulează un Android curat şi stock, cu aproape zero modificări şi fiţi siguri că revenim cu review în curând. Moto G4 a făcut o impresie bună anul trecut, debutând în august în România. Să vedem dacă Moto G5 îi calcă cu bine pe urme.

Motorola Moto G5, prețuri actualizate:

Motorola Moto G5 Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×