Motorola Moto Z Play Unboxing: Moto Z la categoria uşoară, dar cu extra baterie (Video)

1.994 ori
<b>Motorola Moto Z Play Unboxing: Moto Z la categoria uşoară, dar cu extra baterie (Video)</b>După ce am terminat testele lui Moto Z, iată că vine şi frăţiorul sau, Moto Z Play. Se păstrează modularitatea, dotările trec la nivelul upper midrange, dar bateria primeşte un boost serios. Îl scoatem din cutie mai jos şi asta la doar o săptămână după..

După ce am terminat testele lui Moto Z, iată că vine şi frăţiorul sau, Moto Z Play. Se păstrează modularitatea, dotările trec la nivelul upper-mid-range, dar bateria primeşte un boost serios. Îl scoatem din cutie mai jos şi asta la doar o săptămână după ce produsul a ajuns pe piaţa locală. Îl găsiţi la Digi Mobil la 1.999 lei cu abonament.

Motorola Moto Z Play, continutul cutiei

În cutie se află capacul spate, încărcătorul de mari dimensiuni, manualele şi cheiţa metalică. Nu am de gând să listez specificaţii aici, ci să vă spun ce e diferit faţă de Moto Z, pentru a înţelege mai uşor abordarea Motorola. Din start se observă că acest handset nu mai e silfid ca modelul lansat în decembrie la noi. S-a dus talia de 5.2 mm, înlocuită de una de 7 mm.

Motorola Moto Z Play scos din cutie

Spatele e acoperit cu sticlă şi rămân la vedere pinii pentru conectarea de module Moto Mods. Ecranul a rămas la 5.5 inch, dar rezoluţia ajunge de la Quad HD la Full HD. Au fost înlocuiţi şi cei 4 GB RAM cu 3 GB şi procesorul Snapdragon 820 de pe Moto Z devine un Snapdragon 625. Moto Z Play se prezintă şi cu o cameră de 16 MP în loc de 13 MP, fără OIS, dar cu telemetru laser.

Bateria a cunoscut o evoluţie însemnată, de la 2.600 mAh pe telefonul "anorexic" la un sănătos 3.510 mAh pe Moto Z Play. Acest smartphone mai dispune şi de inesteticul scanner de amprente frontal şi port USB Type-C, iar în mod interesant el nu renunţă la jackul audio cum făcea Moto Z. Revenim cu review în curând şi avem şi 3 module la pachet de testat cu acest model: proiector, JBL speaker şi Incipio Power Pack. Apropo cel JBL e oferit cadou la achiziţia de la Digi Mobil a telefonului!

Motorola Moto Z Play, prețuri actualizate:

Motorola Moto Z Play Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×