UTOK Fury Unboxing + Concurs: telefon cu design În stil Galaxy S III scos din cutie, Împreună cu super căști Blaupunkt (Video)

4.309 ori
<b>UTOK Fury Unboxing + Concurs: telefon cu design În stil Galaxy S III scos din cutie, Împreună cu super căști Blaupunkt (Video)</b>UTOK Fury a fost anunțat luna trecută și a ajuns deja la Mobilissimo.ro, pentru un unboxing, recenzie și evident și concurs. Puteți câștiga handsetul dacă respectați regulile de la finalul articolului, dar hai să vedem întâi unboxingul....

UTOK Fury a fost anunțat luna trecută și a ajuns deja la Mobilissimo.ro, pentru un unboxing, recenzie și evident și concurs. Puteți câștiga handsetul dacă respectați regulile de la finalul articolului, dar hai să vedem întâi unboxingul.

Acest model este un telefon octa core, cu căști premium Blaupunkt la pachet și preț de 999 lei. Terminalul dual SIM are în cutie un pouch special în care se află căștile, foarte arătoase și comode. în cutie se află încărcătorul, cablu USB, manualul, bateria și alte documente. UTOK Fury are o carcasă lucioasă din plastic și designul părții sale din spate amintește de cel al lui Galaxy S III.

UTOK Fury Unboxing

Telefonul vine cu garanție extinsă la 5 ani și e promovat de un pilot de raliuri român, celebru. El include un procesor MediaTek octa core, 2 GB RAM, o cameră de 13 MP în spate și una frontală de 2 MP. UTOK Fury vine și cu un display HD de 5 inch, un IPS LCD, 16 GB stocare și o baterie de 2000 mAh. Handsetul măsoară 7.9 mm în grosime și rulează Android 4.4 KitKat.

UTOK Fury Unboxing​

El vine la pachet cu un abonament Zonga pe o lună, Seenow tot pe o lună și 100 de cărți de la Elefant. Revenim un curând cu recenzia, dar până atunci, iată regulile concursului care va aduce acest model:

  1. Like la pagina de Facebook UTOK România
  2. Vizitați pagina de produs pe UTOK.ro
  3. Postați un comentariu la articolul de unboxing/review UTOK Fury, cu răspuns la întrebarea "Care dintre caracteristicile lui UTOK Fury e cea mai importantă pentru voi?"
  4. Share public pe contul vostru personal de Facebook la unboxing/review

Cele 4 capturi sunt trimise pe mail la concurs@mobilissimo.ro, cu subiect "Concurs UTOK Fury", plus nume real, număr de telefon și adresa. Va avea loc apoi tragerea la sorți prin random.org, după publicarea recenziei.

UTOK Fury prețuri actualizate:

UTOK Fury Unboxing

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×