LG G3 primește o nouă actualizare la Android 5.0 Lollipop În România; primim butoane de navigare În stil Nexus

2.422 ori
<b>LG G3 primește o nouă actualizare la Android 5.0 Lollipop În România; primim butoane de navigare În stil Nexus</b>După ce săptămâna trecută se raporta faptul că LG G3 primește deja un update secundar la Android 5.0 Lollipop pe piața din Europa, iată că actualizarea în cauză ajunge astăzi și la noi pe plan local. Aflați că acest nou update va ocupa...

După ce săptămâna trecută se raporta faptul că LG G3 primește deja un update secundar la Android 5.0 Lollipop pe piața din Europa, iată că actualizarea în cauză ajunge astăzi și la noi pe plan local. Aflați că acest nou update va ocupa aproximativ 90 MB pe telefonul vostru, fără a pune la socoteală și spațiul necesar pentru optimizarea aplicațiilor.

Printre noutățile aduse de acest pachet software se numără în primul rând prezența butoanelor de navigare în stil Nexus, acest lucru lipsind din prima versiune Lollipop sosită pe LG G3 în luna decembrie a anului trecut. De asemenea, vom primi și îmbunătățiri pe partea de aplicații și corecții aplicate de către Google asupra experienței de utilizare.

Odată cu instalarea acestui update am remarcat și faptul că telefonul că animațiile tipice Lollipop sunt acum mult mai rapide. Pentru a verifica dacă actualizarea este disponibilă și pe terminalul vostru tot ce aveți de făcut este să intrați în meniul Setări – Despre Telefon – Centru de actualizare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×