Smartphone Samsung cu 4 camere foto în spate? Un asemenea dispozitiv ar putea debuta în acest an potrivit zvonacilor

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.087 ori
<b>Smartphone Samsung cu 4 camere foto în spate? Un asemenea dispozitiv ar putea debuta în acest an potrivit zvonacilor</b>La doar câteva ore de la aflarea veștii că sud-coreenii de la Samsung plănuiesc lansarea primului smartphone pliabil mult mai devreme decât era așteptat inițial, iată că aflăm și detalii despre un alt produs al companiei, un telefon cu 4 camere foto

Nici bine nu am aflat informația că Samsung are de gând să își lanseze primul smartphone pliabil încă din acest an și iată că pe web mai apare o informație inedită, aceea că sud-coreenii pregătesc pentru debut în 2018 și un telefon cu 4 camere foto în spate. Vestea de față vine sub forma unui zvon din partea utilizatorului de Twitter @UniverseIce care în ultimele luni a avut multe detalii despre produsele celor de la Samsung.

Acesta chiar precizează faptul că este vorba despre un modul cu 4 senzori foto în spate și nu de un setup dual în față și un altul în spate cum am mai întâlnit în unele cazuri. Nu avem detalii despre look-ul acestui modul impresionant și nici despre identitatea dispozitivului.

Nu va fi totuși Galaxy S10 și nici acel telefon pliabil, astfel că am putea avea parte de surprize în gama Galaxy A probabil. Cumva acest zvon apare fix în ziua în care am descoperit o primă fotografie cu smartphone-ul Nokia cu o cameră Penta Lens. Încet-încet nu este exclus să ajungem la telefoane în stilul lui Light L16, smartphone cu 16 senzori foto în spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×