Smartphone Samsung cu 4 camere foto în spate? Un asemenea dispozitiv ar putea debuta în acest an potrivit zvonacilor

2.239 ori
<b>Smartphone Samsung cu 4 camere foto în spate? Un asemenea dispozitiv ar putea debuta în acest an potrivit zvonacilor</b>La doar câteva ore de la aflarea veștii că sud-coreenii de la Samsung plănuiesc lansarea primului smartphone pliabil mult mai devreme decât era așteptat inițial, iată că aflăm și detalii despre un alt produs al companiei, un telefon cu 4 camere foto

Nici bine nu am aflat informația că Samsung are de gând să își lanseze primul smartphone pliabil încă din acest an și iată că pe web mai apare o informație inedită, aceea că sud-coreenii pregătesc pentru debut în 2018 și un telefon cu 4 camere foto în spate. Vestea de față vine sub forma unui zvon din partea utilizatorului de Twitter @UniverseIce care în ultimele luni a avut multe detalii despre produsele celor de la Samsung.

Acesta chiar precizează faptul că este vorba despre un modul cu 4 senzori foto în spate și nu de un setup dual în față și un altul în spate cum am mai întâlnit în unele cazuri. Nu avem detalii despre look-ul acestui modul impresionant și nici despre identitatea dispozitivului.

Nu va fi totuși Galaxy S10 și nici acel telefon pliabil, astfel că am putea avea parte de surprize în gama Galaxy A probabil. Cumva acest zvon apare fix în ziua în care am descoperit o primă fotografie cu smartphone-ul Nokia cu o cameră Penta Lens. Încet-încet nu este exclus să ajungem la telefoane în stilul lui Light L16, smartphone cu 16 senzori foto în spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×