Netflix lansează interfaţa în limba română cu câteva surprize şi giumbuşlucuri; Serialele sale îşi dau check in prin ţară

2.180 ori
<b>Netflix lansează interfaţa în limba română cu câteva surprize şi giumbuşlucuri; Serialele sale îşi dau check in prin ţară</b>Încă de ieri celebrul site de video streaming Netflix a început a oferi subtitrare în limba română pentru serialele și filmele din colecție, fiind totodată schimbată și interfața în limba noastră. Pentru a marca 'evenimentul', echipa de PR a celor de la

Netflix a început să prindă tot mai mult la români după debutul sau de la începutul anului trecut. Sosea în ianuarie 2016, iar la lansare mulţi au criticat lipsa de subtitrări în limba română. Au apărut workaround-uri, dar iată că acum a venit şi varianta localizată, pe 23 mai.

Netflix

Netflix a marcat acest moment prin giumbuşlucuri social media. Astfel, seriale celebre precum "House of Cards" sau "Stranger Things" au început să îşi dea check in pe Facebook la Casa Poporului sau la Castelul Bran. Acum Netflix e disponibil la noi cu interfaţa în limba română, cu subtitrări şi dublaj la pachet.

Serialul cu Kevin Spacey a dat check in la Palatul Parlamentului, scriind că "Sunt un prieten puternic în momentul de faţă".
Localizarea vine la fix, pentru că "House of Cards" sezonul 5 debutează peste doar 6 zile şi mulţi îl aşteaptă cu sufletul la gură pentru binging. Românii au fost intrigaţi de mesajele de pe Facebook şi au postat comentarii la respectivul check in, administratorii pagini de Facebook răspunzând cu GIF-uri din seriale. Netflix anunţă că publicul de la noi va putea folosi subtitrări şi dublaje pentru mii de ore de filme şi seriale.

Abonaţii primesc şi suport pentru conţinuturi 4K şi HDR, dar şi posibilitatea de a viziona noile filme originale, ca "War Machine” cu Brad Pitt sau "Okja" cu Jake Gylenhaal. Iată şi o listă cu terminalele ce suportă Netflix în română, conform Paginademedia.ro:

  • Blu-ray playere - LG, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba
  • Computere - Mac, Windows, Chrome OS
  • Console  - PlayStation (PS3, PS4), Wii U, Xbox 360, Xbox One
  • Home theater  - LG, Panasonic, Samsung, Sony
  • Smart TV -  LG, Panasonic, Philips, Samsung, Sony, Toshiba
  • Internet media player - Apple TV, Google Chromecast
  • Telefoane ,i tablete: iOS, Android, Windows Phone
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×