25.000 de aplicații În Windows Phone 7 Marketplace

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.543 ori
<b>25.000 de aplicații În Windows Phone 7 Marketplace</b>Ieri vă spuneam că iPad are acum peste 100.000 de aplicații optimizate pentru rezoluția sa și acum vedem că o altă țintă a fost atinsă de un alt magazin de aplicații. Microsoft a lansat Windows Phone 7 în luna octombrie și a investit mult în...

Ieri vă spuneam că iPad are acum peste 100.000 de aplicații optimizate pentru rezoluția sa și acum vedem că o altă țintă a fost atinsă de un alt magazin de aplicații. Microsoft a lansat Windows Phone 7 în luna octombrie și a investit mult în a aduce în jurul platformei sale cât mai mulți dezvoltatori de aplicații.

Roadele nu se lasă așteptate și au ajuns la o cifră respectabilă dacă ne gândim la timpul trecut de la lansarea WP7. Microsoft își dorește să intre în luptă directă cu iOS - pentru iPhone și iPod sunt peste 500.000 de aplicații și Android - peste 300.000 de aplicații în Android Market.

Marketplace-ul deținut de Microsoft și-a întețit activitatea în ultimele luni și de la o medie de 2.300 de aplicații pe lună s-a ajuns în prezent la 4.500. Din păcate nu au adus și o cifră oficială în ce privește vânzările de telefoane ca să ne facem o idee cum stau față de concurență și la acest capitol și nu doar în zona magazinelor de aplicații.

Forusquare și-a lansat aplicația oficială pentru telefoane cu Windows Phone 7. Era de așteptat să vină de la bun început dacă avem în vedere că Microsoft a investit serios în acest serviciu care permite check-in în diverse locații și acumulezi puncte, obții informații despre locuri sau localuri în care s-au cazat cei din lista de prieteni.

Angry Birds a fost portat pe Windows Phone 7 și este disponibil pentru download în schimbul sumei de 2.99 euro și v-am scris - aici. Prețul este mare în comparație cu iOS și pentru că piața de desfacere este mică, dar poate că Rovio vrea să se răzbune pe Microsoft după ce au trecut printr-un proces.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×