Angry Birds ajunge și pe Windows Phone 7, după conflicte dintre producătorul său și Microsoft

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.291 ori
<b>Angry Birds ajunge și pe Windows Phone 7, după conflicte dintre producătorul său și Microsoft</b>Vă amintiți probabil că debutul lui Windows Phone 7 a fost însoțit de un mic scandal, atunci când Microsoft și-a promovat platforma afișând printre aplicațiile disponibile și jocul Angry Birds. Evident, producătorul acestui titlu, Rovio s-a...

Vă amintiți probabil că debutul lui Windows Phone 7 a fost însoțit de un mic scandal, atunci când Microsoft și-a promovat platforma afișând printre aplicațiile disponibile și jocul Angry Birds. Evident, producătorul acestui titlu, Rovio s-a sesizat și au început duelurile legale. Microsoft și-a recunoscut greșeala și iată că acum, cu o întârziere evident, vedem și Angry Birds pe Windows Phone 7.

Problema e că această versiune a jocului vine doar cu 165 de nivele și nu 255 ca în cazul titlului pentru platformele rivale. în plus, va trebui să plătiți 2.99 dolari pentru Angry Birds descărcat din Windows Phone Marketplace. Ce aduce în plus această variantă a jocului este integrarea Xbox Live, astfel că veți putea obține achievement-uri și puncte utilizabile pe platforma Microsoft.

Peter Vesterbacka de la Rovio a pus întârzierea lansării jocului pentru Windows Phone 7 pe seama echipei de avocați Microsoft, implicată în conflictul dintre cele două companii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×