Adobe prezintă editor foto dotat cu asistent vocal; doar sub formă de concept pentru moment

830 ori
<b>Adobe prezintă editor foto dotat cu asistent vocal; doar sub formă de concept pentru moment</b>Siri, Cortana și mai nou Alexa, sunt 3 dintre asistenții virtuali pe care producătorii din lumea tech i-au inclus pe terminalele comercializate și totodată în viața noastră. Astăzi vedem și o asemenea implementare, dar nu doar pentru funcții comune ci și

Asistenții virtuali precum Amazon Alexa au fost meniți cu gândul de a ne ușura viața, numeroase funcții fiind accesibile doar prin rostirea unei comenzi vocale. Dacă mai avem și o casă dotată cu produse smart home, atunci putem controla în acest mod orice element din casă, de la iluminare, securitate și până la modificarea temperaturii de la distanță. Vedem astăzi o implementare a unui asemenea asistent vocal într-un 'mediu' ceva mai diferit.

Este vorba despre un concept Adobe pentru un editor foto ce include un asistent vocal la pachet - acesta fiind detaliat în cadrul unui scurt clip video pe care îl vedeți mai sus. În cele 30 secunde vedem cum o persoană controlează aplicația de editare foto strict pe baza comenzilor vocale.

Ideea este una interesantă dar implementarea sa poate avea sens doar pentru funcții standard precum rotirea imaginilor, decuparea, modificarea luminozității/constrastului și a altor elemente precum filtrele. Rămâne să vedem dacă asistentul virtual de față va fi integrat la un moment dat într-o asemenea aplicație sau dacă conceptul va fi abandonat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×