Urmăriți aici transmisia live a evenimentului unde HTC U Ultra și U Play vor fi anunțate oficial!

1.459 ori
<b>Urmăriți aici transmisia live a evenimentului unde HTC U Ultra și U Play vor fi anunțate oficial!</b>HTC abordează în mod atipic începutul de an şi începutul perioadei lansărilor, alegând să îşi aducă o tripletă de telefoane în prim plan, chiar joi, pe 12 ianuarie. Spunem atipic pentru ca a ales sa evite CES și MWC, preferând propriul eveniment.

HTC abordează în mod atipic începutul de an şi începutul perioadei lansărilor, alegând să îşi aducă o tripletă de telefoane în prim plan, chiar joi, pe 12 ianuarie. Spunem atipic pentru ca a ales sa evite CES și MWC, preferând propriul eveniment. Conform zvonurilor atunci vom vedea modelele HTC U Ultra, HTC X10 şi HTC U Play, iar azi am primit şi un teaser HTC cu privire la debut.

El va fi transmis prin live streaming începând cu ora 10:00, ora României şi având în vedere precedentele transmisiuni şi evenimente HTC ne aşteptăm la ceva scurt, concis şi eventual şi cu un concert la final. E clar subliniată litera "U" în teaserul video de mai jos, deci clar vedem telefoanele HTC U Ultra şi U Play. De altfel primul a şi avut specificaţiile scăpate pe web azi şi apoi am aflat că va avea şi un ecran secundar.

U Ultra va fi un phablet cu ecran de 6 inch Quad HD, iar U Play va fi un model cu ecran de 5.2 inch. De vreme ce aceste telefoane  ar fi derivate din HTC Ocean aparent, nu e exclus să vedem şi o abordare inedită la capitolul control, cu margini touch şi lipsa de butoane fizice. Dacă se respectă scăparea de azi, atunci HTC U Ultra va fi şi primul telefon cu procesor Snapdragon 835 la bord anunţat oficial.

Cu puţin noroc poate vedem şi telefonul Vive scăpat zilele trecute.

UPDATE: În mai puțin de 5 minute veți putea urmări live evenimentul HTC în cadrul căruia vor debuta smartphone-urile U Play și U Ultra. Puteți urmări stream-ul mai sus!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×