Și Nokia ar pregăti un asistent virtual; finlandezii completează o aplicație de trademark pentru denumirea 'Viki'

901 ori
<b>Și Nokia ar pregăti un asistent virtual; finlandezii completează o aplicație de trademark pentru denumirea 'Viki'</b>Nokia este în centrul atenției de câteva zile și asta pentru că împreună cu partenerul său tocmai ce a lansat pe piața din China smartphone-ul numit Nokia 6. Astăzi firma finlandeză ajunge din nou subiect de știre odată cu informația potrivit căreia

Cu doar câteva zile în urmă cei de la HMD Global anunțau lansarea smartphone-ului Nokia 6 pe piața din China, un terminal din zona mid-range ce se prezintă destul de bine ca raport preț-specificații. Vor urma și alte handset-uri foarte curând, dar pentru moment ne concentrăm asupra celei mai recente știri apărute în mediul online - cea care dezvăluie faptul că Nokia pregătește la rândul său un asistent virtual.

Nokia Wiki

După ce Samsung a brevetat denumirea Bixby pentru al său asistent vocal, se pare că acum și finlandezii lucrează la un produs similar, aceștia completând o aplicație de trademark pentru denumirea 'Viki' pe plan european. Acest nume poate vă sună cunoscut și asta pentru că în filmul I, Robot exista un supercomputer cu capabilități de comunicare denumit fix așa.

Revenind totuși la aplicația completată de către Nokia, aflăm că Viki este descris drept un software pentru crearea și monitorizarea asistenților mobili și web prin intermediul cunoștiințelor digitale și prin combinarea toate surselor de date într-un singur chat bazat pe o interfață vocală.

Cât de curând va debuta acest produs și pe ce terminal îl vom regăsi în primă fază, vom afla în perioada următoare!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×