Allview lansează noua versiune de AVI, cu interacţiune Text to Speech în limba română

1.027 ori
<b>Allview lansează noua versiune de AVI, cu interacţiune Text to Speech în limba română</b>De astăzi utilizatorii de terminale Allview își pot instala pe smartphone-uri noua versiune a asistentului vocal AVI, versiune ce aduce câteva noutăți interesante. Printre acestea avem și funcția text-to-speech care permite utilizatorului să

Scriam la mijlocul acestei luni despre faptul că Allview pregăteşte o versiune a asistentului virtual AVI care va suporta text to speech. Ca atare va transforma textul scris în vorbire, iar acea versiune este de azi disponibilă oficial în Google Play.

Reţineţi că e vorba aici despre o versiune beta a lui AVI, care va interacţiona prin voce cu utilizatorul, pe baza unui nou algoritm TTS (Text to Speech). Folosind un sistem de machine learning şi AI veţi antrena asistentul să dezvolte conexiuni noi. Fiind un beta, feedback-ul e binevenit şi soluţia va evolua pe viitor, cu actualizări şi bug fix-uri.

Allview afirmă că a pus la punct o sintetizare vocală foarte reuşită şi aproape de interpretarea unei voci umane. În plus, AVI e capabil să recunoască peste 95% din cuvintele limbii române. Proiectul a fost pregătit pe parcursul ultimului an, cu scopul de a eficientiza interacţiunea utilizatorului cu telefonul şi cu informaţiile de pe web. AVI debuta anul trecut, trecând prin două actualizări majore în ultimele luni.

A primit funcţii precum remindere, liste de cumpărături, calendar religios, program TV, informaţii de cultură generală şi poate fi acesat de pe mai mult de 25 de terminale Allview. Funcţia Text to Speech va transforma textul pe care îl scrieţi în vorbire, iar tonalităţile limbii româneşti vor fi perfect emulate.

Se vor forma conexiuni noi şi coerente între litere şi silabe, compunând ulterior propoziţii complexe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×