Angry Birds Star Wars primește noi nivele pe planeta Hoth; Prințesa Leia se alătura distribuției, apar și roboții masivi AT AT (Video)

1.392 ori
<b>Angry Birds Star Wars primește noi nivele pe planeta Hoth; Prințesa Leia se alătura distribuției, apar și roboții masivi AT AT (Video)</b>Fanii Star Wars for fi încântați să afle că Angry Birds Star Wars tocmai a primit un update care îi aduce 20 de nivele în plus pe planeta înghețată Hoth. Până acum ne puteam juca 40 de nivele pe Tatooine, 40 pe Death Star și 40 pe Dagobah, la...

Fanii Star Wars for fi încântați să afle că Angry Birds Star Wars tocmai a primit un update care îi aduce 20 de nivele în plus pe planeta înghețată Hoth. Până acum ne puteam juca 40 de nivele pe Tatooine, 40 pe Death Star și 40 pe Dagobah, la Yoda acasă. Acest update a sosit în urmă cu câteva ore, pentru Angry Birds Star Wars și este disponibil pe iOS și Android.

Odată cu acest update gratuit primiți și un nou mediu în care să vă jucați: o planetă înghețată, dar puteți folosi și pasărea roz celebra din Angry Birds Seasons Back to School. Ea a devenit acum prințesă Leia din Star Wars, cu faimoasa sa coafura. Această pasăre are un atac foarte puternic, care ridică orice obiect sau inamic din calea sa cu o putere gravitațională. Pe lângă Leia își mai fac apariția și faimoșii roboți patrupezi AT AT, pe care îi veți ataca cu Luke Skywalker, Han Solo și Chewbacca.

Jocul oferă cam 40 de minute de gameplay, 2 noi nivele bonus și multe bătălii cu lasere. Interesant e că roboții AT AT pot fi trași de Leia astfel încât să alunece pe gheață și să distrugă și alți porci verzi. Vă recomand să descărcați jocul de aici, cu tot cu noile nivele!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×