Samsung ar putea să nu prezinte nimic nou la MWC 2013, Galaxy S IV nu va sosi sigur!

861 ori
<b>Samsung ar putea să nu prezinte nimic nou la MWC 2013, Galaxy S IV nu va sosi sigur!</b>Samsung Galaxy S III a fost așteptat cu nerăbdare la MWC 2012, anul trecut în Barcelona, dar până la urmă a debutat în cadrul unui eveniment Unpacked organizat la Londra la două luni după MWC. în acest an se zvonește că Samsung nu va avea o...

Samsung Galaxy S III a fost așteptat cu nerăbdare la MWC 2012, anul trecut în Barcelona, dar până la urmă a debutat în cadrul unui eveniment Unpacked organizat la Londra la două luni după MWC. în acest an se zvonește că Samsung nu va avea o prezență prea mare la MWC 2013 și că Galaxy S IV sigur nu va fi prezent la standul lor.

Nu va fi vreun eveniment Unpacked la noul MWC, conform celor apropiați de Samsung și se pare că nu va exista vreo conferință oficială de prezentare de produse noi. Astfel, în ciuda existenței unui stand Samsung, ei vor prezenta direct produsele noi, adică Galaxy Note 8.0, telefonul Galaxy Express și seria de tablete Galaxy Tab 3. Poate îl vom vedea și pe Galaxy Grand la fața locului și pe Galaxy S II Plus și cam aici se încheie așteptările noastre. Evident, e posibil să vedem și câteva modele noi Windows Phone 8/Windows 8.

Dacă nu mă înșeală memoria, anul trecut la MWC Samsung nu a avut vreo conferință și parcă nici produse noi prezentate la acest show. Ele au fost anunțat la CES 2012 și doar aduse la MWC... Un lucru e sigur: vom avea măcar un eveniment Unpacked de anvergură în primăvară, care ne va dezvălui noul model Galaxy S.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×