Aplicația CPU-Z de pe Android primește o actualizare, afișează acum capacitatea bateriei și frecvența GPU-urilor Adreno

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.177 ori
<b>Aplicația CPU-Z de pe Android primește o actualizare, afișează acum capacitatea bateriei și frecvența GPU-urilor Adreno</b>Aplicația CPU-Z e foarte utilă dacă vrei să afli ce procesor ai la interiorul terminalului tău și la ce frecvență rulează acesta, dar și alte detalii legate de hardware-ul intern. Softul debuta în Play Store în vara trecută și azi primește...

Aplicația CPU-Z e foarte utilă dacă vrei să afli ce procesor ai la interiorul terminalului tău și la ce frecvență rulează acesta, dar și alte detalii legate de hardware-ul intern. Softul debuta în Play Store în vara trecută și azi primește o actualizare.

în ultimele luni aplicația a mai primit actualizari, oferind și suport îmbunătățit pentru procesoare Intel și posibilitatea de a vizualiza versiunea de OpenGL ES pe care o aveți la dispoziție. Acum aplicația a ajuns la versiunea 1.09, care poate fi descărcată din Play Store de aici. Ea aduce suport îmbunătățit pentru procesoarele big.LITTLE, dar și HiSilicon Kirin 920, Exynos 5433 și Snapdragon 815, acesta din urmă fiind un potential viitor CPU de top.

în plus, CPU-Z afișează acum și frecvența de GPU Adreno. De asemenea, putem vedea acum și capacitatea totală a bateriei de pe terminal, în mAh, după ce versiunile anterioare afișau voltajul, temperatura și starea bateriei. Aplicația mai afișează și mărimea ecranului în inch, pe lângă rezoluție și actualizarea a adus și un nou icon pentru acest soft.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×