Aplicația Foap Îți permite să fii plătit pentru a face poze cu telefonul!

2.621 ori
<b>Aplicația Foap Îți permite să fii plătit pentru a face poze cu telefonul!</b>Foap este o aplicație de poze stock fără drepturi de autor, deoarece acestea sunt cumpărate contra cost. Aplicația există de ceva vreme pe iOS și a ajuns în sfârșit și pe Android. &nbsp; Foap va permite și să cumpărați fotografii stock și...

Foap este o aplicație de poze stock fără drepturi de autor, deoarece acestea sunt cumpărate contra cost. Aplicația există de ceva vreme pe iOS și a ajuns în sfârșit și pe Android.

Foap va permite și să cumpărați fotografii stock și să le vindeți pe ale voastre. Trebuie doar să vă logați prin contul Facebook sau să creați un cont folosind o adresă de mail, pentru ca apoi să urcați în magazinul de poze stock cadrele voastre. Pentru fiecare licență de 10 dolari veți primi 5 dolari.

Aplicația Foap Îți permite să fii plătit pentru a face poze cu telefonul

Pachetul e mai atractiv de atât, deoarece branduri mari ca Sony, Puma sau Axe oferă sute sau mii de dolari pe "misiuni foto", care trimit utilizatorul să facă anumite fotografii în anumite zone. Apoi brandurile cumpără pozele contra unor sume mari. Foap poate fi descărcat de aici, dacă vă simțiți inspirați.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×