Aşa ar putea arăta interfaţa lui Samsung Galaxy X, sau a viitorului terminal Samsung cu display dual

4.623 ori
<b>Aşa ar putea arăta interfaţa lui Samsung Galaxy X, sau a viitorului terminal Samsung cu display dual</b>O serie de schițe și imagini ajunse în aceste zile online par a ne prezenta interfața smartphone-ului Samsung Galaxy X, terminal ce urmează a sosi cu un display dual la bord în stil ZTE Axon M. Astfel ne putem lua adio de la telefonul flexibil

Săptămâna şi scăparea pentru viitorul terminal Samsung cu 2 ecrane, fie că vorbim despre Samsung Galaxy X, sau despre alt device. Cert este că azi avem ocazia să vedem capturi de ecran cu interfaţa ineditului handset, datorită unei scăpări de brevet Samsung.

Samsung Galaxy X

Observăm două modalităţi de funcţionare: cu cele două ecrane separate şi cu cele două ecrane unificate, ca unul singur, transformând telefonul dual display într-un soi de tabletă. Am văzut recent un brevet de telefon Samsung cu clapetă şi cu o porţiune flexibilă, după ce văzusem un terminal cu 2 ecrane în stil ZTE Axon M, tot în faza de brevet al sud coreenilor.

Samsung Galaxy X

Încă nu ştim ce abordare va alege Samsung pentru Galaxy X, deşi produsul în sine a fost confirmat pentru debut în 2018, în ediţie limitată de aproximativ 100.000 de unităţi. Revenind la scăparea de faţă, terminalul reprezentat în imagini aminteşte de un Galaxy Note din generaţia mai veche, datorită design-ului pătrăţos. Observaţi cum puteţi realiza sarcini de productivitate, cu Excel deschis pe o fereastră şi mail-ul pe cea de lângă.

Samsung Galaxy X

Este prezentată şi funcţia de gaming, cu butoanele virtuale pe un ecran şi gameplay-ul pe celalalt în stil Nintendo DS. O altă funcţie mai mult drăguţă decât utilă e afişarea coperţii cărţii citite, în vreme ce o citiţi pe ecranul principal, cu ecranul secundar îndoit în spate.

Samsung Galaxy X

Cheia succesului acestui produs va fi grosimea şi vizibilitatea balamalei dintre cele două ecrane sau a mecanismului care conectează cele două segmente de terminal. Judecând după interfaţa la comun, ar trebui să fie un mecanism destul de subţire şi îngust încât să pară chiar invizibil... Posibil să aflăm mai multe la CES 2018 în ianuarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×