Aplicația Google ne va ține la curent cu evoluția competiției FIFA World Cup 2018; Iată ce informații pot fi găsite

1.270 ori
<b>Aplicația Google ne va ține la curent cu evoluția competiției FIFA World Cup 2018; Iată ce informații pot fi găsite</b>După cum probabil știți, săptămâna viitoare va avea loc marea deschidere a Cupei Mondiale de Fotbal 2018 - eveniment sportiv urmărit de întreaga lume. Pentru cei care vor să fie la curent cu situația în care se află echipa favorită cei de la Google

Această vară marchează și startul competiției de fotbal FIFA World Cup 2018, eveniment sportiv găzduit de Rusia ce va atrage în fața micului ecran microbiști din întreaga lume. Dacă vreți să fiți constant la curent cu toate rezultatele și noutățile legate de această competiție, Google vine în ajutorul vostru prin implementarea unei secțiuni speciale chiar în aplicația cu același nume de pe Android.

Google

În secțiunea Search veți putea căuta după echipa favorită pentru a afla ultimele rezultate înregistrate și poziția în clasament, dar și alte detalii despre desfășurarea meciurilor. Înainte de startul acestora veți vedea carduri speciale cu știri, informații despre echipele de start, cât și șansele ca echipa X sau Y să iasă învingătoare din duel.

Google

Odată ce meciul se încheie veți găsi în secțiunea Search și o recapitulare în maxim 30 minute de la fluierul arbitrului. Avem și un timeline detaliat a evoluției FIFA World CUP 2018 similar cu cel pe care l-am primi dacă am descărca o aplicație dedicată sportivă precum FlashScore să spunem. 

Google

Interesantă este și opțiunea "Pin Live Score" care ne permite plasarea unei ferestre plutitoare pe ecran ce include scorul live al meciului vizat. Sunt oferite integrări și în Google News, iar Google Assistant este și el la posturi gata pregătit pentru a vă răspunde întrebărilor legate de competiție. De asemenea, Google Maps ar urma să ofere sugestii de localuri ideale pentru urmărit meciuri, în vreme ce YouTube va oferi materiale video cu cele mai importante momente din meciuri. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×