Motorola One este certificat de TENAA din nou, de această dată cu ecran mic şi HD; Ar putea fi o versiune Lite

1.761 ori
<b>Motorola One este certificat de TENAA din nou, de această dată cu ecran mic şi HD; Ar putea fi o versiune Lite</b>După două certificări TENAA primite în trecut, iată că Moto One mai are parte de un leak similar, de această dată fiind aparent vorba despre un soi de versiune lite cu ecran mai mic și rezoluție HD+. Și procesorul pare a fi la prima vedere

Motorola One şi Motorola One Power au tot scăpat în această vară, ce e drept mai abitir la începutul verii decât acum. În ultima vreme s-a speculat după debutul lui Motorola P30 că de fapt Moto One Power/Moto One ar fi o variantă derivată a sa. Sau un urmaş pentru Moto X4 cu Android One... Acum vedem încă o versiune de Moto One certificata de TENAA, cu un ecran mai mic.

Moto One

Dacă mă întrebaţi pe mine pare mai degrabă un Moto One Play acesta sau un Moto One Lite. Am văzut până acum TENAA certificând un Moto One cu ecran de 6.2 inch şi baterie de 2820 mAh. Apoi a fost certificat şi un model cu ecran de 6.2 inch şi baterie de 4850 mAh, un Moto One Power veritabil. Cel nou este ceva mai modest, cu ecran de 5.86 inch şi rezoluţie de 1520 x 720 pixeli.

Are şi aspect 19:9 şi vine cu procesor Snapdragon 625. TENAA listează 3 variante pentru acest device: una cu 3 GB RAM, alta cu 4 GB şi chiar una cu 6 GB. Şi stocarea este în 3 versiuni: 32 GB, 64 GB şi 128 GB. Primim 4 camere la bord, două în faţă şi două în spate şi ştim doar că avem una principală de 13 MP şi una frontală de 8 MP, probabil însoţite de câte un extra senzor de 2 MP.

Bateria listată de TENAA are o capacitate de 3000 mAh, iar terminalul măsoară 149.9 x 72.2 x 7.9 mm şi cântăreşte 162 de grame. Motorola One face parte din programul Android One, deci ar veni cu un soft curat. Posibil să vină chiar cu Android Pie, dacă mai întârzie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×