Strategia hardware a celor de la Microsoft pe 2018 se axează pe terminale conectate permanent şi Cortana

820 ori
<b>Strategia hardware a celor de la Microsoft pe 2018 se axează pe terminale conectate permanent şi Cortana</b>Planurile Microsoft în zona hardware pentru acest an sunt unele mari se pare, detaliu pe care și analiștii, respectiv experții îl confirmă. Unul dintre ei este și Paul Thurrott care dezvăluie câteva dintre dorințele pe care compania IT le are

Microsoft ar avea planuri mari pentru anul 2018, unele cu care analiştii şi experţii precum Paul Thurrott sunt familiari. Acesta este un podcaster, blogger şi reporter respectat în comunitate, pentru modul în care discută despre şi analizează produsele Microsoft. Paul a dezvăluit ce planuri ar putea avea Microsoft pentru secţiunea hardware în anul 2018.

Ca atare aflăm că vom vedea noi produse hardware premium de la compania din Redmond, precum Surface Book 2 şi Dell XPS 13, practic rivali cu Apple MacBook Pro. Alte terminale precum Surface Pro sau Surface Laptop sunt de asemenea pe listă, drept rivali cu iPad Pro, MacBook şi Pixelbook. Va fi atacată şi zona entry level modernă, cu notebook-uri precum Acer Swift 1, care concurează cu Chromebook-urile entry level sau midrange.

Vom avea parte şi de produse de gaming şi căşti Mixed Reality, dar şi PC-uri întotdeauna conectate. Nu uita să menţioneze nici terminale bazate pe Cortana acelaşi Paul Thurrott şi mă gândesc că aici e vorba despre difuzoare inteligente. Acele "Always Connected PCs" au devenit cheia pentru Microsoft, care a pariat serios pe laptop-urile şi terminalele 2 în 1 cu 4G LTE şi cu autonomii generoase, în cadrul iniţiativei Windows on ARM.

Cortana în schimb nu a mai fost actualizată de vreme vreme, perioadă în care Alexa, Google Assistant şi Siri au evoluat multişor. În a doua parte a acestui an ar trebuie să vedem un upgrade şi pentru asistentul Microsoft. Posibil să apară şi mai multe difuzoare inteligente cu acest asistent. În zona de gaming nu mă aştept la lansări prea mari, pentru că Microsoft tocmai a lansat Xbox One X, deci nu ar fi momentul pentru încă o consolă acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×