Reduceri și Campanii Online #38: Azi Altex, eMAG, Cel, PC Garage [...]

1.014 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #38: Azi Altex, eMAG, Cel, PC Garage [...]</b>Weekend-ul este aici și asta înseamnă că avem și ceva timp la dispoziție pentru a naviga printre ofertele magazinelor online de la noi în căutarea celor mai bune oferte. Lăsăm acest task pe seama voastră, dar noi vă prezentăm ce oferte noi apar

Weekend-ul este aici și ne întâmpină cum altfel decât cu noi reduceri. Descoperim astfel ce oferte proaspete se regăsesc în mediul online și totodată un produs vedetă care se remarcă printr-un preț atractiv raportat la dotări sau funcționalitatea sa. Găsiți mai jos o asemenea listă ce include toate noile campanii desfășurate în online, iar pe final aflați și care este produsul erou de care povesteam aici.

Produsul erou al zilei:

Vacanța de vară se apropie cu pași repezi și pentru cei aflați în căutarea unui mijloc de transport accesibil și rapid totodată avem astăzi o sugestie numai bună. Este vorba despre un hoverboard marca NEWBITS pe care cei de la QuickMobile îl vând în această perioadă pentru suma de doar 599 lei în cadrul campaniei de vânzări flash. 

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×