Samsung lucreaza la un smartphone bazat pe chipsetul Nvidia Tegra

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.511 ori
<b>Samsung lucreaza la un smartphone bazat pe chipsetul Nvidia Tegra</b>Chipul Nvidia Tegra este cel mai tare feature care poate fi inclus pe un smartphone la ora actuala, in special in privinta functiilor media pe care le activeaza. Se pare ca Samsung lucreaza deja la un handset high end bazat pe aceasta solutie, sau cel...

Chipul Nvidia Tegra este cel mai tare feature care poate fi inclus pe un smartphone la ora actuala, in special in privinta functiilor media pe care le activeaza. Se pare ca Samsung lucreaza deja la un handset high end bazat pe aceasta solutie, sau cel putin asa afirma zvonuri de ultima ora.

Presupunem ca terminalul vine cu un display touchscreen AMOLED, celebra interfata TouchWiz si widgeturile sale comode plus cea mai noua varianta de Android sau Windows Mobile. O speculatie recenta afirma ca unul dintre cei mai mari 5 producatori de telefoane din lume va lansa un terminal bazat pe Tegra pana la finalul anului, acesta avand incredibilul pret de 199 de dolari.

Zvonul mentioneaza si ca handsetul este unul GSM, ceea ce este destul de greu de crezut, mai ales daca suportul 3G va lipsi de pe lista sa de dotari. Samsung este unul dintre favoritii cursei pentru lansarea primului handset bazat pe Tegra, dar si HTC are toate sansele de a dezvolta un prim astfel de smartphone.

via engadget

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×