TOP 10: Motivele pentru care merită să cumperi Samsung Galaxy S III

3.068 ori
<b>TOP 10: Motivele pentru care merită să cumperi Samsung Galaxy S III</b>Nu mă așteptam să obținem reacțiile și numărul de vizualizări de la motivele pentru care SGS III n-ar fi chiar no. 1 în universul Android. în mai puțin de 24 de ore s-au adunat peste 2.200 de vizualizări, reacții numeroase pe facebook și...

Nu mă așteptam să obținem reacțiile și numărul de vizualizări de la motivele pentru care SGS III n-ar fi chiar no. 1 în universul Android. în mai puțin de 24 de ore s-au adunat peste 2.200 de vizualizări, reacții numeroase pe facebook și twitter, peste 50 de comentarii. Ideea a fost că ar fi ok să aducem câte un articol cu calitățile și defectele unor smartphone-uri din zona de top, deci iată acum și elementele PRO caracteristice lui Galaxy S III:

1. Design

Aici este vorba de gusturile fiecăruia. Admir la Samsung că a reușit pe Galaxy S III să producă un telefon compact ținând cont de cei 4.8 inch ai display-ului. Poate fi folosit, te obișnuiești cu dimensiunile. Nokia Lumia 900 cu display de 4.3 inch este aproape la fel de mare în lungime și lățime cu Galaxy S III.

Materialele de la Galaxy S III sunt mai bune decât cele de la Galaxy S și Galaxy S II. Carcasa de pe spate este din plastic, dar nu se simte la fel de ieftină ca aceea de primele generații. Aduce un aspect lucios, glamour și unora s-ar putea să le placă mult.

2. Display

TOP 10: Motivele pentru care merită să cumperi Samsung Galaxy S III

Este un Super AMOLED cu rezoluție HD. Se menține în liga superioară. Place celor care doresc un display generos, au nevoie de spațiu pentru a lucra într-un mod eficient. Negrul este afișat natural, culorile sunt intense. Anumite imagini te impresionează când le vezi pe S III față de atunci când le pui pe monitorul pc-ului de acasă.

3. Viteză în browsing

TOP 10: Motivele pentru care merită să cumperi Samsung Galaxy S III

Se mișcă exemplar din acest punct de vedere. Cred că se încadrează între cele mai rapide telefoane pe partea de browsing. Recomand să utilizați Chrome pentru Android care a ieșit din beta odată cu Google I/O de la mijlocul lui iulie 2012.

4. Campion în teste de benchmark

Conduce detașat în multe dintre aceste aplicații de test pentru Android. Asta înseamnă că telefonul îi performant și quad-core-ul Exynos 4212 la 1.4 GHz și Mali-400MP. Nu se poate spune că S III nu-i performant. în acest moment se poate spune că-i no. 1. Depășește HTC One X și doar HTC One S cu dual-core Snapdragon S4 la 1.5 GHz se situează prin apropierea smartphone-ului sud-coreean.

5. Software

TOP 10: Motivele pentru care merită să cumperi Samsung Galaxy S III

S-Voice se mișcă frumos, dar păcat că funcționează doar în limba engleză. Face diverse sarcini și recunoaște și limbă engelză mai neaoșă precum cea cu accentul românesc. Sunt o sumă de aplicații pe care Samsung le recomandă a fi instalate pe S III: Photo editor, MusicHub 1.5 (HD), S Baro, Kies air, KiesCast, MiniDiary, MyStory, Readers Hub 2.0 și multe altele.

6. Sunet

TOP 10: Motivele pentru care merită să cumperi Samsung Galaxy S III

Se aude puternic, clar și plăcut. Căștile din pachet sunt albe, de tip in-ear, pe jack de 3.5 mm. Boxa este situată pe spate, lângă senzorul camerei foto de 8 Megapixeli. Uneori s-ar putea să obturați boxa, mai ales când îl țineți în mod landscape și degetele ajung peste boxă. Tasta pentru reglarea volumului este în stânga și mi s-a părut ușor de accesat.

7. Gaming

îl ajută display-ul generos de 4.8 inch, procesorul quad-core la 1.4 GHz și Mali-400MP GPU. Nu știu dacă vreun joc îi pune la încercare toate capacitățile hardware, dar ar trebui să apară o serie de jocuri pentru SGS III, mai ales că Samsung spune că se apropie de 20 de milioane unități livrate. Aș vrea să spun că are un accelerometru setat foarte bine, feedback-ul haptic din jocuri este de efect de zici că-i un volan cu force feedback, păstrând proporțiile reacțiilor obținute.

8. Camera foto și video

TOP 10: Motivele pentru care merită să cumperi Samsung Galaxy S III

Aduce multă tehnologie din acest punct de vedere: 8 Megapixeli, LED flash, autofocus, geo-tagging, touch focus, filmează și simultan se pot face și fotografii, detectare a feței și a zâmebtului, stabilizare de imagine, filmează la 1080p cu 30 fps, cameră frontală de 1.9 Megapixeli care filmează la 720p cu 30 fps. Aplicația se deschide repede, fotografiază rapid și aici mă refer la captarea fotografiei, imediat ți se oferă posibilitatea de a face alta. Meniul aplicației foto este simplu de utilizat și cu multe opțiuni de setat.

9. Spațiu de stocare

HTC One X aduce 32 GB - 26 GB în mod real și fără microSD slot. SGS III are mai multe variante: 16, 32 sau 64 GB, microSD de până la 64 GB - primul de acest fel și 48 GB în Dropxbox - stocare în cloud. Vă dați seama că SGS III în varianta de 64 GB ajunge la 64 + 64 = 128 GB + 48 GB din Dropbox = 176 GB!

10. Suport pe o perioadă îndelungată din partea comunităților în genul CyanogenMod

Va fi un telefon care se va vinde în multe milioane de unități. De aici și interesul unor comunități în genul CyanogenMod de a porta cele mai noi versiuni Android pe acest smartphone. Chiar dacă Samsung va renunța din 2013 să aducă suport pentru SGS III, veți primi suport de la comunitățile care se ocupă de ROM-urile personalizate. Un exemplu în acest sens este Samsung Galaxy S & S II.

Și acum propun să avem o discuție constructivă prin intermediul comentariilor. Mulțumesc evoMAG.ro și Orange.ro pentru că mi-au oferit telefonul și astfel am scris în cunoștință de cauză.

Preț Samsung I9300 Galaxy S III în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×