Samsung a avut cele mai multe telefoane clonate în 2017

1.233 ori
<b>Samsung a avut cele mai multe telefoane clonate în 2017</b>Anul trecut a marcat pentru Samsung și lansarea hitului numit Galaxy S8, un telefon care după cum era de așteptat a impresionat și companiile chineze care nu au zăbovit prea mult timp și au trecut la treabă pentru a crea o clonă cât mai aproape

Am văzut multe telefoane anul trecut care în mod clar clonau hiturile Samsung, precum Galaxy S8 sau Note 8. Unele nici măcar nu se ascundeau şi se şi numeau "S8" sau "S8+", iar azi avem şi confirmarea statistică pentru faptul că brandul sud coreean a avut cele mai multe telefoane folosite ca inspiraţie pentru producătorii asiatici.

Samsung

Datele vin de la AnTuTu, unul dintre cele mai mai populare benchmark-uri de pe piaţă. Unii producători au fost aşa entuziaşti că au lansat deja clone pentru Galaxy S9 şi Galaxy S9+, chiar înainte să se lanseze telefoanele. Revenind la cifre, Samsung a inspirat 36.23% din totalul de modele clonate din 2017, iar cifrele AnTuTu arată că 17.424.726 de telefoane au fost analizate anul trecut, dintre care clonele au reprezentat 2.64%.

Samsung

Pe locul 2 în topul celor mai clonate handset-uri se află Apple, cu 7.72%, iar Xiaomi-urile sunt pe 3, cu 4.75%. Varianta europeană a lui Galaxy S7 Edge a atras cele mai multe copii, urmată de versiunea chineză a aceluiaşi model. Galaxy S7, Galaxy S8+, Galaxy W2016 sau Galaxy W2017, toate au fost trase la indigo de firmele pentru care nu ştiu ce e acela copyright.

Micii producători de telefoane din China, precum Bluboo sau Elephone sunt interesaţi să realizeze clone pentru a putea smulge chiar şi 0.000006% din vânzările Samsung. În general se fac şi compromisuri la acele terminale şi în afară de design nu primiţi nici pe departe aceeaşi putere de procesare, baterie sau cameră. Uneori sunt şi vulnerabilităţi la bord sau promisiuni de specificaţii neîndeplinite (Bokeh doar din software, cameră secundară degeaba).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×