Samsung acuzată că ar încetini telefoanele mai vechi de către autorităţile italiene; Sud coreenii se apără

1.990 ori
<b>Samsung acuzată că ar încetini telefoanele mai vechi de către autorităţile italiene; Sud coreenii se apără</b>Nu doar Apple este cu musca pe căciulă în aceste zile, ci și Samsung, companie acuzată de către autoritățile italiene că ar încetini cu bună știință telefoanele mai vechi. Sud-coreenii se apără spunând că nu a încetinit smartphone-urile prin

După scandalul legat de faptul că Apple ar încetini telefoanele sale mai vechi prin intermediul unei actualizări software, acum cei de la Samsung sunt luaţi în colimator pentru un motiv similar. Autorităţile italiene au pornit o investigaţie pe această temă, iar acum Samsung se apără.

Dacă Apple a folosit teoria că încetineşte telefoanele mai vechi pentru a nu intra în mod shutdown, odată ce bateria e uzată, Samsung nu mai poate folosi aceeaşi scuză. Trebuie spus că imediat după scandalul Apple, Samsung şi LG au fost primele care au luat poziţie, afirmând că nu ar recurge niciodată la această practică. Acum Samsung insistă pe faptul că nu a încetinit modelele de telefoane mai vechi cu actualizări software.

În Italia a pornit o adevărat vânătoare de vrăjitoare, cu autorităţile antitrust investigând Apple şi Samsung pentru actualizările care încetinesc terminalele. Autorităţile acuză companiile de "practici comerciale nedrepte". Documentele indică faptul că producătorii de telefoane ar fi încercat să forţeze clienţii să cumpere telefoane noi, prin încetinirea celor vechi.

O mare problemă despre care nu se discută e INFORMAREA clienţilor ÎNAINTE să se producă acest lucru, ceea ce nu s-a facut. Practic dacă Apple nu era prinsă, toată lumea mergea înainte cu aceste practici fără vreo problemă. Să vedem cum merge investigaţia şi dacă Samsung şi Apple vor fi amendate în ţara pastelor şi pizzei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×