șoferi nepricepuți feriți-vă! Există acum o aplicație iPhone și pentru voi

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.788 ori
<b>șoferi nepricepuți feriți-vă! Există acum o aplicație iPhone și pentru voi</b>S-a ajuns aici cu evoluția aplicațiilor de pe iPhone: veți putea nota numărul unui șofer care vă enervează pentru a-l face public și a-i avertiza și pe alții de pericolul său. în vreme ce ne vine greu să credem că aplicația funcționează...

S-a ajuns aici cu evoluția aplicațiilor de pe iPhone: veți putea nota numărul unui șofer care vă enervează pentru a-l face public și a-i avertiza și pe alții de pericolul său. în vreme ce ne vine greu să credem că aplicația funcționează și în România, conceptul de software de "pârâre" a vitezomanilor sună interesant dar utopic.

Evident o metodă de a pârî pe cineva care te enervează în trafic poate deveni imediat o unealtă de care să abuzăm, fie atunci când cineva ne ocupă locul de parcare sau când am greșit noi în trafic și am fost criticați. Aplicația despre care vorbim poartă numele de DriveMeCrazy și vă permite să notați numărul șoferului enervant, punându-i apoi stigmatul virtual de "șofer nepriceput".

Numărul respectiv va fi expediat către compania dumneavoastră de asigurări și autoritățile locale. încă o dată, abuzul pare la îndemâna oricui și vor exista cu siguranță persoane care vor raporta numere de mașină doar pentru amuzament. Interesant e că puteți și recompensa șoferii buni folosind calificativul potrivit și chiar flirta cu alți utilizatori DriveMeCrazy.

Pe când și prima amendă cauzată de această aplicație?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×