BitTorrent pe iPhone, prin aplicatia Drivetrain, proaspat respinsa de Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.205 ori
<b>BitTorrent pe iPhone, prin aplicatia Drivetrain, proaspat respinsa de Apple</b>Apple tocmai a refuzat sa includa in App Store aplicatia Drivetrain, creata de catre developerul Maza Digital. Acesta permite controlul lui Transmission, un client BitTorrent pentru Mac OS X si alte platforme. Dupa un prim email care afirma ca Drivetrain...

Apple tocmai a refuzat sa includa in App Store aplicatia Drivetrain, creata de catre developerul Maza Digital. Acesta permite controlul lui Transmission, un client BitTorrent pentru Mac OS X si alte platforme.

Dupa un prim email care afirma ca Drivetrain necesita o perioada in plus pentru recenzie, Maza a primit un al doilea mail care confirma neincluderea aplicatiei sale in App Store. Apple afirma ca "acest gen de aplicatii sunt des folosite pentru a incalca drepturile de autor" si ca softurile de acest tip nu sunt incluse in App Store.

Maza numeste excluderea aplicatiei sale o masura ridicola si afirma ca un client BitTorrent sau un protocol BitTorrent nu sunt ilegale si nu incalca drepturi de autor. El dovedeste si faptul ca Drivetrain nu descarca nimic de la sine, permitand doar utilizatorilor sa controleze activitatea lui Transmission. Aplicatia permite utilizatorilor sa uploadeze fisiere .torrent prin Transmission, dar doar trimitand linkuri catre acest client in loc sa descarce/uploadeze fisierele direct.

E bizar faptul ca exista deja o aplicatie cu un scop similar, care a fost aprobata de Apple, Trackr, disponibila prin App Store, la pretul de 2.99 dolari. Aceasta permite controlul torrentelor de pe un PC ce foloseste uTorrent sau Transmission, in stilul lui DriveTrain. Discriminare din partea Apple?

[Via: iLounge.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×