Motorola anunta noul telefon Moto W7 Active Edition, bazat pe control prin gestica

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.594 ori
<b>Motorola anunta noul telefon Moto W7 Active Edition, bazat pe control prin gestica</b>Motorola tocmai a anuntat noul model W7, un telefon care incorporeaza un accelerometru si care detecteaza miscarile si orientarea corpului utilizatorului, interpretand miscarile mainilor sale drept comenzi. Moto W7 Active Edition va sosi pe piata din cel...

Motorola tocmai a anuntat noul model W7, un telefon care incorporeaza un accelerometru si care detecteaza miscarile si orientarea corpului utilizatorului, interpretand miscarile mainilor sale drept comenzi.

Moto W7 Active Edition va sosi pe piata din cel de-al doilea trimestru al acestui an, in Asia si America Latina, in 2 variante de culori: alb alpin si Licorice (negru stralucitor). Veti putea controla telefonul folosind gesturi efectuate cu ajutorul mainilor, atat in cazul meniului muzical, cat si al albumului foto.

Motorola W7 active edition

W7 incorporeaza un pedometru, care inregistreaza numarul de pasi al detinatorului handsetului si chiar si o aplicatie Personal Trainer, pentru cei pasionati de fitness. Lista de specificatii a noului Moto include un MP3 player, radio FM, slot pentru carduri de memorie de 8 GB, jocuri 3D, o camera de 2 megapixeli si una VGA pentru videoconvorbiri.

[Via: Gsmdome.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×