Motorola Moto G Dual SIM primește actualizarea la Android 4.4 KitKat În România

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.310 ori
<b>Motorola Moto G Dual SIM primește actualizarea la Android 4.4 KitKat În România</b>Mulțumită un pont primit de la Octavian Dunăre, autorul capturii de mai jos aflăm că Motorola Moto G dual SIM a primit actualizarea la Android 4.4.2 KitKat în România chiar astăzi. &nbsp; După cum știți am testat acest handset, în versiunea...

Mulțumită unui pont primit de la Octavian Dunăre - autorul capturii de mai jos, aflăm că Motorola Moto G dual SIM a primit actualizarea la Android 4.4.2 KitKat în România chiar astăzi.

După cum știți am testat acest handset, în versiunea dual SIM de 8 GB în luna ianuarie. Telefonul costă 999 de lei și a primit o notă bună de la noi, de 8.96 din 10. Am criticat unele aspecte ale camerei și am menționat în review că e posibil ca o actualizare să rezolve problemele de expunere și culoare.

Moto G Dual SIM

La momentul testului nostru telefonul rula Android 4.3 în varianta stock, fără vreo modificare deosebită. Rețineți și că la momentul recenziei, cu doar 2 săptămâni în urmă am încercat să vedem dacă actualizarea era disponibilă și nu sosise încă. Să sperăm că acest trend va fi urmat și de alți producători, care vor oferi KitKat acum în prag de lansări de la MWC.

Prețul actualizat a lui Moto G Dual SIM îl puteți afla de pe site-ul eMAG.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×