Ulefone Paris și Paris X vor primi update-ul la Android 6.0 Marshmallow în luna martie a anului viitor

646 ori
<b>Ulefone Paris și Paris X vor primi update-ul la Android 6.0 Marshmallow în luna martie a anului viitor</b>Ulefone este o companie ce impresionează prin produsele aduse pe piață, modele printre care se află at&acirc;t Ulefone Paris, c&acirc;t și Paris X. Din c&acirc;te se pare, producătorul chinez acordă o mare importanță și suportului software,...

Ulefone este o companie ce impresionează prin produsele aduse pe piață, modele printre care se află atât Ulefone Paris, cât și Paris X. Din câte se pare, producătorul chinez acordă o mare importanță și suportului software, aceste terminale urmând a beneficia în curând de actualizarea la Android 6.0 Marshmallow.

Deși inițial acest update urma să fie distribuit către utilizatori în luna februarie, datorită noului an chinezesc, s-a hotărât amânarea sa până în martie. În această primă lună de primăvară ne vom putea bucura de experiența Marshmallow pe un telefon ce la ora actuală costă doar 119.99 dolari, cu puțin sub 500 lei.

Ni se dezvăluie că Ulefone Paris este cel mai bine vândut smartphone dn portofoliul companiei în acest trimestru 4. Pe partea software, acest terminal ne oferă un display HD de 5 inch cu sticlă 2.5D, un procesor octa-core MediaTek MT6735 pe 64-bit, o cameră foto principală de 13 megapixeli și 2 GB memorie RAM.

Ulefone Paris și Paris Xpot fi cumpărate chiar de aici pentru suma de doar 119.99 dolari ~ 498 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×