Comanda vocală "Hey Google" este acum disponibilă pe majoritatea telefoanelor cu suport Google Assistant

2.023 ori
<b>Comanda vocală "Hey Google" este acum disponibilă pe majoritatea telefoanelor cu suport Google Assistant</b>Descoperim astăzi faptul că cei de la Google au început să distribuie un mic update către telefoanele Android ce aduc suport pentru asistentul vocal Google Assistant, actualizare ce schimbă comanda vocală predefinită pentru activarea

De curând am aflat faptul că asistentul vocal Google Assistant este disponibil și pe telefoanele mai vechi, ba chiar și pe anumite tablete ce rulează versiuni anterioare de Android, iar astăzi descoperim o noutate cât de cât interesantă.

Acum marele G vine cu un mic update pentru majoritatea smartphone-urilor, actualizare prin care ni se oferă posibilitatea de a opta pentru comanda vocală "Hey Google" care până acum putea fi utilizată doar în cazul boxelor inteligente din portofoliul companiei.

Cu toate că update-ul este binevenit pentru posesorii de smartphone-uri, nu același lucru se poate spune și despre cei care dețin în casă o boxă Google Home, asta pentru că există riscul ca ambele dispozitive să fie activate simulatan odată ce rostiți comanda vocală cu pricina.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×