Viitoarele telefoane Android ar putea sosi cu buton hardware pentru Google Assistant

1.352 ori
<b>Viitoarele telefoane Android ar putea sosi cu buton hardware pentru Google Assistant</b>La ora actuală singurul producător din zona smartphone care aduce un buton hardware dedicat pentru activarea asistentului vocal propriu este Samsung. Sunt câteva modele cu această caracteristică și judecând după o scăpare recentă

La ora actuală avem pe piață un singur producător din zona smartphone care aduce pe flagship-urile sale un buton hardware dedicat asistentului virtual propriu, în acest caz fiind vorba desigur despre Bixby. Totuși, potrivit indiciilor recente descoperite în aplicația Google 7.21, s-ar părea că pe viitor și alți producători vor avea posibilitatea de a implementa un asemenea buton pe terminalele lansate pe piață.

Buton Google Assistant

Acestea vor facilita binînțeles activarea asistentului vocal Google Assistant, asta ori de câte ori vor fi apăsate. Scăparea de față ar putea indica și posibilitatea ca următoarea generație de smartphone-uri Pixel să adopte un astfel de buton, asta în vreme ce actualele modele aduc tehnologia Edge Sense de la HTC prin care asistentul vocal poate fi activat prin strângerea telefonului.

Este doar o speculație pentru moment și ar fi interesant de văzut dacă Google va oferi aici suport și pentru remaparea butonului hardware pentru alte funcții. Samsung nu permite această posibilitate, cu toate că la un moment dat apăruseră aplicații speciale pentru a realiza acest lucru. V-ar plăcea să vedeți un asemenea buton pe Pixel 3?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×