"Hey Google" va activa în curând Google Assistant și pe terminalele Android

1.703 ori
<b>"Hey Google" va activa în curând Google Assistant și pe terminalele Android</b>În acest moment boxele inteligente echipate cu Google Assistant se acționează prin rostirea comenzii vocale "Hey, Google", o comandă care în curând va fi asociată și smartphone-urilor ce vin echipate cu acest asistent vocal. Vestea de față sosește

Cine e posesor de difuzor inteligent Google Home ştie că e foarte uşor să activeze asistentul virtual rostind pur şi simplu "Hey Google". A se remarca faptul că aceasta combinaţie de cuvinte e diferită de cea "OK Google", folosită pe telefoanele Android pentru a activa acelaşi asistent. Pe viitor vom putea folosi şi "Hey Google" pe telefon, dupa cum am aflat recent.

Google a început să trimită notificări către utilizatorii de telefoane Android, pentru a-i înştiinţa că acum există 2 comenzi de activare, "Hey Google" şi "OK Google". Este o diferenţă de silabe între ele, prima având 3 şi a doua 4 silabe. Practic e mai uşor şi mai rapid să zici "Hey Google". Cine nu a primit încă notificarea poate să o invoce intrând în Play Store, în zona My Apps and Games şi dând scroll spre aplicaţia Google.

Acolo ar trebui să fie un update. Recent, odată cu Android 8.0 Oreo a fost actualizat şi Google Assistant, devenind mai natural şi mai inteligent. Iar pentru cei care se întreabă, da, puteţi dezactiva cuvintele „trigger” pentru asistent. Aşa se evita situaţii comice, precum activările din greşeală a sute de telefoane la un eveniment Google.

Nu sunt foarte sigur că se poate să învăţaţi sistemul să vă recunoască doar vocea voastră, cum putem face cu Siri, dar probabil că există şi această opţiune.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×