Controlează-ți consola Xbox 360 de pe Android cu noua aplicație Xbox SmartGlass

3.643 ori
<b>Controlează-ți consola Xbox 360 de pe Android cu noua aplicație Xbox SmartGlass</b>S-a vorbit destul de mult despre Xbox SmartGlass în ultimele luni, drept aplicația pentru Windows Phone și Windows 8 care îți permite să controlezi consola Xbox 360 de pe telefon, respectiv tableta. Ei bine, acum softul a sosit și pe Android, fiind...

S-a vorbit destul de mult despre Xbox SmartGlass în ultimele luni, drept aplicația pentru Windows Phone și Windows 8 care îți permite să controlezi consola Xbox 360 de pe telefon, respectiv tableta. Ei bine, acum softul a sosit și pe Android, fiind disponibil gratuit pentru download. Astfel, dacă sunteți posesori de terminal Android și consola Xbox 360, veți avea nevoie de acest app.

Ideea este că experiența de gaming și vizionare de filme să fie îmbogățită prin intermediul aplicației. Văzusem un demo la un moment dat, cu un utilizator care se uita la un film pe Xbox și prin SmartGlass primea pe tableta detalii despre actori, despre poveste, o hartă asociată filmului și alte conținuturi interactive. E vorba aici despre o nouă experiență de divertisment, dincolo de simpla privire a filmului. La fel se întâmplă și la jocuri și dacă jucați un titlu de fotbal american pe Xbox, puteți folosi SmartGlass pe telefon sau tableta să creați o tactică de joc, spre exemplu.

Smartglass mai permite să navigați în interfața consolei Xbox 360, să faceți browsing web, să trimiteți mesaje prietenilor și să folosiți telefonul Android că telecomanda. Puteți și să căutați noi melodii, filme sau jocuri și să dați play/pauză/stop la filme. Xbox SmartGlass e compatibil cu smartphone-uri Android 4.0+ care au ecrane de la WVGA în sus. Aplicația poate fi descărcată de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×