Samsung Galaxy S9 are detalii ale camerei scăpate de un nou trademark pentru sloganul „The Camera. Reimagined”

3.701 ori
<b>Samsung Galaxy S9 are detalii ale camerei scăpate de un nou trademark pentru sloganul „The Camera. Reimagined”</b>Astăzi în ziua în care sud-coreenii de la Samsung au detaliat chipset-ul flagship Exynos 9810, apar și extra informații despre camera lui Galaxy S9. Descoperim astfel faptul că terminalul ar putea fi însoțit de sloganul

Samsung a înregistrat un nou trademark în Coreea de Sud, de această dată pentru expresia "The Camera. Reimagined". Aceasta sintagmă ar putea fi un motto care va însoţi debutul lui Samsung Galaxy S9 în următoarea perioadă și care ar putea ajunge pe materialele promoţionale pentru noul flagship. 

Galaxy S9

Se aliniază cu îmbunătăţirile promise pentru camera lui Samsung Galaxy S9 de care am tot auzit în ultima vreme. Dacă la capitolul design sau ecran nu ne aşteptam la o evoluţie majoră, camera ar trebui să constituie un upgrade serios, mai ales pe modelul Galaxy S9+, care va trece de altfel la o cameră duală.

Galaxy S9

S9 cel mic va păstra abordarea single camera, dar S9+ trece la o cameră duală care ar trebui să îi fie superioară şi celei apreciate de pe Galaxy Note 8. De această dată în sistem se va implica şi AI-ul , iar noul procesor flagship Exynos 9810 va aduce la pachet un dual ISP, pentru procesarea de imagini la nivel avansat. Procesorul de semnal de imagine suporta până la 4 senzori, adică două camere în faţă şi două în spate.

În față poate fi vorba de două camere precum la Galaxy A8 (2018) sau o cameră selfie şi un scanner de iris. Samsung nu a oferit niciodată extra-uri inutile şi ani buni au realizat captura "Bokeh" cu Selective Focus folosind o singură cameră. Mă îndoiesc deci că vor include o cameră duală frontală şi pe Galaxy S9, riscând să canibalizeze unul dintre selling point-urile lui Galaxy A8.

Printre noutăţile camerelor de pe S9 totuşi, eu prezic următoarele: filmare slow motion avansată, eventual super slow motion, filmare 4K la 60 FPS, un mod rival cu Portrait Lighting de pe iPhone X, funcţii AR şi Bixby mai avansate, plus deschidere F/1.6.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×