Customizeaza-ti pantofii sport Reebook de pe iPhone, cu aplicatia Your Reebok

1.577 ori
<b>Customizeaza-ti pantofii sport Reebook de pe iPhone, cu aplicatia Your Reebok</b>Daca v-ati saturat de aceleasi modele de pantofi sport (ca sa nu spunem adidasi), aveti o singura optiune: customizarea unei perechi pe gustul dumneavoastra si comandarea lor online. O astfel de customizare se poate realiza acum si de pe iPhone, cu...

Daca v-ati saturat de aceleasi modele de pantofi sport (ca sa nu spunem adidasi), aveti o singura optiune: customizarea unei perechi pe gustul dumneavoastra si comandarea lor online. O astfel de customizare se poate realiza acum si de pe iPhone, cu ajutorul aplicatieiYour Reebok.

Producatorul de pantofi sport este primul care lansarea o aplicatie ce permite crearea de incaltaminte dupa gustul utilizatorului si comandarea acesteia online. Deocamdata, aplicatia este disponibila doar in SUA si Marea Britanie, urmand sa soseasca in curand si in Germania, Franta, Belgia, Olanda, Austria si Irlanda, poate chiar si in Romania.

Daca va aflati totusi in una din tarile mentionate mai sus, va trebui doar sa tastati "Your Reebok" in campul de cautare din App Store si veti gasi imediat softul.

Update:05.19.2009. Aplicatia este disponibila si in App Store Romania.

[Via: Intomobile.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×