Samsung pregătește variante mai accesibile de Galaxy S10 în China, cu 4 sau 6 GB RAM la bord

620 ori
<b>Samsung pregătește variante mai accesibile de Galaxy S10 în China, cu 4 sau 6 GB RAM la bord</b>De multe ori vedem cum producători celebrii precum este și cazul Samsung, lansează dispozitive ceva mai diferite pe piața din China - locație unde concurența este dusă la un nou nivel și unde trebuie făcute sacrificii de dragul profitului

De multe ori vedem cum producători celebrii precum este și cazul Samsung, lansează dispozitive ceva mai diferite pe piața din China - locație unde concurența este dusă la un nou nivel și unde trebuie făcute sacrificii de dragul profitului. În acest sens descoperim astăzi faptul că Samsung are în plan lansarea unor variante mai accesibile de Galaxy S10, modele cu 4 sau 6 GB RAM la bord.

Galaxy S10

Acestea tocmai ce au fost certificare de către TENAA și apar listate sub numele de serie SM-G9738 în certificarea pe care o puteți verifica și voi de aici. După cum se poate vedea, pe lângă schimbarea adusă la nivel de capacitate RAM, avem și noi configurații cu 256 GB, respectiv 1 TB stocare - asta pe lângă modelele cu 128 GB și 512 GB memorie flash.

Galaxy S10

Surprize apar și în zona de camere foto, astfel că avem acum parte de un setup triplu în spate compus din senzori de 16 + 10 + 12 mpx (comparativ cu 12 + 12 + 16 mpx de pe varianta standard). Totodată, certificarea TENAA pare a sugera că senzorul selfie este unul de 8 megapixeli.

Ecranul rămâne neschimbat, fiind vorba despre o unitate AMOLED de 6.1 inch cu rezoluție de 3040 x 1440 pixeli. Nu este însă clar dacă se păstrează procesorul, fiind menționat aici unul octa-core de 2.8 GHz.

Să vedem când apar aceste modele și la ce prețuri vor fi comercializate. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×