Oppo Smart Lens, un super accesoriu foto pentru telefonul tău, conectat via NFC

Autor:  | Publicat în:  Oppo 827 ori
<b>Oppo Smart Lens, un super accesoriu foto pentru telefonul tău, conectat via NFC</b>Dacă Sony a lansat câteva atașamente foto, module speciale pentru terminalele sale și nu numai, ei bine iată că nici Oppo nu sta pe gânduri și oferă un accesoriu care aduce handsetul și mai aproape de un DSLR. &nbsp; Zvonuri despre un asemenea...

Dacă Sony a lansat câteva atașamente foto, module speciale pentru terminalele sale și nu numai, ei bine iată că nici Oppo nu sta pe gânduri și oferă un accesoriu care aduce handsetul și mai aproape de un DSLR.

Zvonuri despre un asemenea produs apăruseră încă din toamnă trecută, iar acum acest Oppo Smart Lens a apărut în imagini oficiale. Gadgetul folosește NFC pentru a se conecta la smartphone și aparent vine și cu suport WiFi, dar încă nu e clar de ce... poate pentru fotografierea de la distanță, cu telefonul ca telecomandă?

Oppo Smart Lens, un super accesoriu foto pentru telefonul tău, conectat via NFC

Trebuie menționat aici că acest accesoriu foto pare a extinde capacitatea camerei telefonului, ci pare a functiona separat. El oferă zoom 10X și aparent va exista și un model 15X. Oppo Find 7 e telefonul din imagine și încă nu e clar care e sistemul de atașare a modulului. E posibil să fie vorba de două brațe speciale care se pot strânge în jurul corpului handsetului, sau poate o carcasă specială.

Oppo Smart Lens, un super accesoriu foto pentru telefonul tău, conectat via NFC

Vom avea la bordul modulului și un slot SD, iar senzorul suporta o rezoluție de 16 MP și stabilizare optică. Așteptăm și un preț!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×