Flipboard se pregătește de debutul pe telefoanele cu Windows Phone 8

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 707 ori
<b>Flipboard se pregătește de debutul pe telefoanele cu Windows Phone 8</b>Veste bună pentru cei care dețin un smartphone cu Windows Phone 8 și sunt pasionați de parcurgerea știrilor într-o aplicație ce le transformă într-o revistă virtuală. Informația nu este oficială, dar primele date vin de la un dezvoltator al...

Veste bună pentru cei care dețin un smartphone cu Windows Phone 8 și sunt pasionați de parcurgerea știrilor într-o aplicație ce le transformă într-o revistă virtuală. Informația nu este oficială, dar primele date vin de la un dezvoltator al Flipboard, Jason Pearson. 

Acesta a fost întrebat dacă Flipboard va sosi în viitor pe Windows Phone 8 după ce în urmă cu puțin timp s-a specificat că Flipboard va fi disponibil pe device-urile cu Windows 8, direct în Windows Store.

Răspunsul lui Jason Pearson a fost:

"Flipboard va fi disponibil atât pe Windows 8 cât și pe versiunea sa mobilă astfel încât să vă puteți bucura de Flipboard pe toate device-urile ce rulează Windows 8."

Utilizez Flipboard zi de zi pe smartphone și tabletă. M-aș bucura să am serviciul și pe PC. Nu este înlocuitor de RSS reader, nu l-aș recomanda pentru un heavy user. Pentru asta există Feedly, dar când vrei să parcurgi câteva știri într-un mod inedit, Flipboard rules.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×