Foxconn prezintă un prototip de smartwatch asociat cu Apple iPhone

1.135 ori
<b>Foxconn prezintă un prototip de smartwatch asociat cu Apple iPhone</b>Cu doar câteva zile în urma Sony și-a prezentat oficial accesoriul Smartwatch, generația a doua, iar acum vedem încă un produs de acest gen, de această dată prezentat de către Foxconn. E vorba despre un prototip smartwatch creat pentru a...

Cu doar câteva zile în urma Sony și-a prezentat oficial accesoriul Smartwatch, generația a doua, iar acum vedem încă un produs de acest gen, de această dată prezentat de către Foxconn. E vorba despre un prototip smartwatch creat pentru a funcționa în tandem cu Apple iPhone.

Gadgetul nu este unul oficial și nu are suport oficial din partea Apple, dar se poate conecta la un iPhone, afișând informații despre apeluri și postari de pe Facebook. Ceasul măsoară și pulsul utilizatorului și alți indici legati de starea sănătății sale. De câteva săptămâni circulă zvonuri că Apple ar pregăti un smartwatch propriu pentru lansare, pe lângă un iPhone de buget și o tabletă iPad Mini cu ecran Retina.

Există deja o concurență acerbă pe piața terminalelor smart pentru încheietura, de la Pebble, la modelul Sony și la cel Motorola lansat cu câteva luni în urmă. Avantajul Apple e că nici o companie nu domina în mod clar această nișă. Credeți că va încerca firma din Cupertino să cucerească și această zonă? Si cum se face ca nu am mai auzit nimic despre televizorul lor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×